ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PlayStation VR2: Με Gran Turismo 7 και 30 ακόμη games στο launch

Πολύ ισχυρό line-up για τις 22 Φλεβάρη.

Απέμεινε μόλις 1.5 μήνας για να εισαχθούμε στη νέα γενιά εικονικής πραγματικότητας, τουλάχιστον όπως την οραματίζεται η Sony, αφού στις 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του νέου PlayStation VR. Το νέο headset του PS5 είχε τα φώτα πάνω του στην CES 2023, εφόσον έχει πάρει στις πλάτες του το marketing αυτής της περιόδου. Αν λοιπόν σκοπεύετε να επενδύσετε στο PS VR2, δεν έχετε να περιμένετε μόνο το Horizon Call of the Mountain ή το RE Village VR, αλλά περισσότερους από 30 τίτλους, που θα το ακολουθήσουν στο λανσάρισμά του.

Αυτή την είδηση μετέφερε ο Jim Ryan, εφόσον μας έταξε πάνω από τρεις δεκάδες από games που προέρχονται από τα PlayStation Studios και συνεργάτες της Sony και προορίζονται για το PS VR2. Ένας από αυτούς, που δεν γνωρίζαμε μέχρι πριν λίγες ώρες, το Gran Turismo 7, εφόσον στο επικείμενο launch του PS VR2 θα λάβει νέο patch που θα ξεκλειδώνει την υποστήριξη του PS VR2. Το ίδιο είχε συμβεί με το Gran Turismo Sport και το πρώτο PS VR, που μας έβαζε όσο πιο ρεαλιστικά γινόταν στα τιμόνια του GT7.

Αργότερα θα δούμε και το Beat Saber να αποκτά ξεχωριστή έκδοση για το PS VR2, εφόσον αυτή που προϋπήρχε απαιτούσε τη χρήση των motion controllers. Το θετικό είναι πως βλέπουμε τη Sony έτοιμη να πάει ένα βήμα παραπέρα το εγχείρημα που ξεκίνησε την περασμένη γενιά και να δώσει περισσότερες διαστάσεις ρεαλισμού -και όχι μόνο- στο gaming μέσω PlayStation.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88