ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PlayStation VR2: Ο Ozzy Osbourne και η νυχτερίδα του πρωταγωνιστούν στη διαφήμιση της Sony

Ενάντια στα stormbirds του Horizon Call of the Mountain.

Ο Ozzy Osbourne παίζει Horizon Call of the Mountain σε νέα διαφήμιση του PlayStation VR2.

Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πληκτρολογήσει τις λέξεις «Black Sabbath» μέχρι αυτή τη στιγμή. Δεν αμφιβάλλω ότι έχω ακούσει τον Ozzy Osbourne αμέτρητες φορές, αλλά ποτέ δεν το έκανα επίτηδες. Εγώ ήξερα τον Ozzy Osbourne ως τον κάπως τρομακτικό θρύλο της μέταλ(;) που αποκεφάλισε μια νυχτερίδα με τα δόντια σε συναυλία του. Τώρα, ξέρω ότι ο «Πρίγκιπας του Σκότους» μετακομίζει, έχει απαθανατίσει τη νυχτερίδα με λούτρινο ομοίωμα και παίζει Horizon Call of the Mountain στο PlayStation VR2.

{youtube}7XL2YASn9xE{/youtube}

Πάντως, ο τύπος φαίνεται να περνάει καλά. Το τελικό πλάνο στο άδειο δωμάτιο, με τον Ozzy στην πολυθρόνα του, με την κάσκα στο κεφάλι και την τηλεόραση στο πάτωμα, είναι οριακά καλός κινηματογράφος. Υπάρχει ένα side quest με τη σύζυγό του, Sharon Osbourne, που χρειάζεται βοήθεια με τη μετακόμιση, αλλά ο Ozzy είναι πολύ απορροφημένος από όλα τα φανταστικά τεχνολογικά πετούμενα που θα μπορούσε να αποκεφαλίσει. Ουρλιάζει, γελάει μανιωδώς και βυθίζεται στον κόσμο του PS VR2, σαν τον κουλ παππού που είναι. O Ozzy δεν κάνει side quests. Ζητάει απελπισμένα να τον αφήσουν επιτέλους να σκοτώσει αυτά τα «γαμ@#μένα» dino-machines. Εν τέλει, ηττάται: «νομίζω ότι αυτοί οι δεινόσαυροι προσπαθούν να μου φάνε το κεφάλι», λέει με κουταβίσια μούτρα, ενώ περιτριγυρίζεται από κουτάβια.

To Horizon Call of the Mountain μοιάζει με μια καλή αρχή για το νέο VR headset της Sony. Η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί τον Ryas, έναν πρώην επαναστάτη Shadow Carja που καταδικάζεται να εξιλεωθεί για τα εγκλήματά του συμμετέχοντας σε μια αποστολή με στόχο την εξιχνίαση μια νέας απειλής για το Sundom. Η Αloy, πρωταγωνίστρια του franchise, κάνει την εμφάνισή της σε αυτό το PS VR2 launch title.

To PS VR2 κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη, στις 22 Φεβρουαρίου, στα 599.99€ σκέτο ή στα 649.99€ μαζί με το Horizon Call of the Mountain. Περισσότεροι από 30 τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι την ημέρα κυκλοφορίας.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88