ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PlayStation Wrap-Up: Δείτε τα στατιστικά σας για το 2022

Ξαναζήστε τις gaming εμπειρίες σας για το 2022.

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, η Sony διοργανώνει το PlayStation Wrap-Up, έναν τρόπο για τους χρήστες των PS5 και PS4 να ξαναζήσουν τις κορυφαίες gaming στιγμές τους. Η ιστοσελίδα της Sony είναι ζωντανή τώρα, και μόλις συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να ελέγξετε μια ποικιλία από τα δικά σας γεγονότα, στοιχεία και στατιστικά για το 2022.

 Μόλις συνδεθείτε, θα σας παρουσιαστούν τέσσερα σύμβολα. Κάνοντας κλικ σε κάθε κατηγορία, κατευθύνεστε σε μία άλλη. Η πρώτη σας λέει πόσο χρόνο έχετε περάσει παίζοντας παιχνίδια, και πώς τα παίζατε. Η επόμενη σχετίζεται με το ποια παιχνίδια έχετε παίξει περισσότερο. Ακολουθεί η τρίτη που αναφέρει τα φετινά trophies σας και η τελευταία αφορά την δραστηριότητά σας στο PS Plus.

Αφού δείτε όλα αυτά τα στατιστικά, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε έναν κωδικό εξαργύρωσης για ένα δωρεάν avatar του PSN. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά για να κερδίσετε, και αυτά που εντέλει θα κερδίσετε θα εξαρτώνται από την προσωπική σας δραστηριότητα στο PlayStation. Θα μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να μοιραστείτε μια κάρτα περίληψης, επιτρέποντάς σας να συγκρίνετε τα στατιστικά σας με τους φίλους σας.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη μόνο από τώρα μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, οπότε θυμηθείτε να ρίξετε μια ματιά ενώ μπορείτε. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά τη σύνδεσή σας αυτήν τη στιγμή, καθώς πολλοί χρήστες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση ταυτόχρονα.

Πατήστε εδώ και συνδεθείτε για να δείτε το δικό σας.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88