ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δημιουργοί παιχνιδιών Pokémon προσλαμβάνουν για project σε next gen hardware

Η Creatures φέρνει τα Pokémon στη νέα γενιά;

Αγγελία εμφανίστηκε από την εταιρεία ανάπτυξης Creatures που είναι γνωστή για πολλά παιχνίδια Pokemon και προσλαμβάνει προσωπικό για να εργαστεί σε «next gen hardware». Μια λίστα θέσεων εργασίας που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Creatures ισχυρίζεται ότι αναζητά έναν 3D character modeler. Στην καταχώριση, "έρευνα και ανάπτυξη για άλλο next gen hardware" αναφέρεται ως μέρος των υποχρεώσεων της θέσης, υποδηλώνοντας πιθανώς ότι η εταιρεία βρίσκεται στη φάση σχεδιασμού για ένα έργο που θα εμφανιστεί σε μια μελλοντική πλατφόρμα. Λέτε να είναι οιωνός για νέα κονσόλα από τη Nintendo..? Από την κυκλοφορία του το 2017, υπήρξαν 5 τίτλοι Pokémon στο Nintendo Switch, οι περισσότεροι για οποιαδήποτε κονσόλα.

Το Pokémon Scarlet and Violet, που κυκλοφορεί αργότερα αυτόν τον μήνα, θα σηματοδοτήσει τον τρίτο σημαντικό τίτλο Pokémon στο Nintendo Switch μέσα σε ένα χρόνο, μετά το Pokémon Brilliant Diamond και το Shining Pearl και Pokémon Legends: Arceus. Είναι ενδιαφέρον ότι η λίστα θέσεων εργασίας αναφέρει επίσης Pokémon Ranger, PokePark και Detective Pikachu. Ενώ ένα sequel του Detective Pikachu βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια, ο τελευταίος τίτλος Pokémon Ranger κυκλοφόρησε το 2010 για το Nintendo DS. Η τελευταία εφαρμογή PokePark κυκλοφόρησε το 2012 για το Nintendo Wii.

Ωστόσο, είναι απίθανο αυτό να αποτελεί ένδειξη επιστροφής σε αυτές τις σειρές. Αυτά τα παιχνίδια είναι οι πιο τίτλοι της σειράς Pokémon που παρουσιάζουν την Creatures ως κύρια εταιρεια ανάπτυξης, ενώ στους τίτλους των κύριων σειρών, ασχολούνται κυρίως με τη μοντελοποίηση Pokémon. Η Creatures Inc έχει εμπλακεί στο franchise Pokémon από την αρχή, αλλά μόλις πρόσφατα συνεργάστηκε με το Game Freak όταν η σειρά παιχνιδιών εγινε 3D με τα X και Y του 2013. Τόσο το Game Freak όσο και η Creatures Inc είναι συνιδιοκτήτες του franchise Pokémon μαζί με τη Nintendo.

Τον Σεπτέμβριο, η Nintendo ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση της Switch OLED κονσόλας με θέμα το Pokémon Scarlet & Violet. Δεν γνωρίζουμε παραπάνω για το τι έχει στο μυαλό του ο ιαπωνικός κολοσσός για το μακρινό μέλλον και όλα είναι σε στάδιο εικασίας αυτή τη στιγμή. Μια νέα κονσόλα να ανακοινωθεί τα επόμενα 2 χρόνια πιστεύω δεν είναι απίθανο και με launch τίτλο Pokemon ίσως πρέπει να αρχίσουμε την οικονομία από τώρα...

Πηγή: VGC

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88