ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έχουμε ημερομηνίες για όλα τα επερχόμενα Pokémon games

Δύο φέτος και ένα στις αρχές του 2022.

Εκεί που δεν είχαμε ιδέα για το πότε θα κυκλοφορήσουν όλα τα Pokémon games που έχουν ανακοινωθεί, πλέον έχουμε εικόνα και για τα τρία! Τα δύο πρώτα είναι φυσικά τα remakes ονόματι Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl.

Αμφότερα θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στο Nintendo Switch στις 19 Νοεμβρίου, τηρώντας την υπόσχεση της The Pokémon Company για επιστροφή τους την φετινή εορταστική περίοδο. Ύστερα μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Pokémon Legends: Arceus, το οποίο θα έρθει πολύ νωρίτερα από όσο πιστεύαμε και συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου του 2022, αποτελώντας το πρώτο "big-thing" του νέου έτους.

Βέβαια, πάντα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας πως με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και εξαιτίας της πανδημίας όλα τα παραπάνω μπορούν να αλλάξουν, αλλά ας ελπίσουμε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά στο development τους.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88