ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται νέα Pokémon παρουσίαση ανήμερα της Pokémon Day

Οι φήμες των "classics" φουντώνουν!

Κανένας πιο ιδανικός τρόπος για την The Pokémon Company να γιορτάσει τα γενέθλια της σειράς από ένα Pokémon Presents livestream. Αυτό κανονίστηκε, λοιπόν, για τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στη χώρα μας, εφόσον εκείνη θα είναι η στιγμή που όλοι οι Pokémon fans θα συντονιστούν για γιορτάσουν και να ενημερωθούν γύρω από το μέλλον του franchise. Η προαναφερθείσα κάτοχος του IP μας προετοιμάζει για 20 λεπτά εκπλήξεων, κάτι που ήρθε σε τέλειο timing με την πρόσφατη αναζωπύρωση των πληροφοριών που θέλουν παλαιότερες εκδόσεις του ομώνυμου παιχνιδιού να επιστρέφουν, υπό κάποια μορφή, στο Switch. Άλλοι γράφουν πως θα υπάρχει Pokémon Classics Collection μέσω του Nintendo Switch Online, άλλοι πως θα ανακοινωθεί κανονική remastered κυκλοφορία στα πρότυπα του Super Mario 3D All-Stars, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως το μόνο που ενδεχομένως κρύβει αυτό το show είναι κάποιο DLC για τα Scarlet & Violet, όπως και ένα ολοκαίνουριο Pokémon Mystery Dungeon.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι βέβαιο φυσικά, εφόσον δεν έχει υπάρξει κάποια πιστευτή διαρροή. Το τελευταίο σενάριο μοιάζει και το πιο πιστευτό, αλλά η αλήθεια είναι πως η Nintendo έχει ανεβάσει τον πήχη με κινήσεις όπως το shadow drop του Metroid Prime Remastered στο προ ημερών Nintendo Direct. Θα ήταν εκπληκτικό να έκανε κάτι ανάλογο και με παλαιότερης γενιάς Pokémon games, ωστόσο κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι την παρουσίαση που θα διεξαχθεί σε ένα πενταήμερο από σήμερα. Όσο κι αν δεν θέλουμε να το δημιουργήσουμε ψεύτικες ελπίδες στους εαυτούς μας από την άλλη, το γεγονός ότι στο παραπάνω κλιπάκι βλέπουμε μερικά από τα 151 original Pokémon και μουσική αλά Game Boy... ίσως σημαίνει πως δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το show.

Τα λέμε τη Δευτέρα επομένως και να είστε βέβαιοι πως θα καλύψουμε κάθε μεγάλη αποκάλυψη σε περίπτωση που δεν το παρακολουθήσετε ζωντανά!

Δείτε επίσης το review μας για τα Pokémon Scarlet & Violet.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88