ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι πρώτες πωλήσεις των Pokémon Scarlet και Violet ξεπερνούν αυτές των Elden Ring και Ragnarök

Ξεκάθαρα τα νούμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αγορά της Αγγλίας και των πέριξ είναι η μόνη που μας δίνει εβδομαδιαία στατιστικά όσον αφορά στις video game πωλήσεις και συνήθως αντικατοπτρίζουν ως ένα βαθμό και την παγκόσμια αγορά. Αν συμβαίνει αυτό και σε αυτή την περίπτωση, τα Pokémon Scarlet και Violet πάνε για τρελά ρεκόρ, εφόσον ο εναρκτήριος αριθμός retail πωλήσεών τους ξεπέρασε στο Ηνωμένο βασίλειο τόσο το FIFA 23, που βρισκόταν στο νούμερο 1 για φέτος, τόσο το Elden Ring όσο και το πολύ πρόσφατο God of War Ragnarök. 

Μάλιστα, πραγματοποίησε το δεύτερο καλύτερο Pokémon λανσάρισμα όλων των εποχών για τις ίδιες χώρες, όντας ελαφρά πίσω των κασετών Sun and Moon που είχαν μεγάλο αβαντάζ λόγω του ντόρου του Pokémon Go! Το δε αναλυτικό Top 10 δείχνει χαρακτηριστικότερα αυτή την υπεροχή των δύο νέων Pokémon games, εφόσον βρέθηκαν εις τριπλούν στη δεκάδα, καλύπτοντας την 1η, τη 2η και αλλά και την 6η θέση ως dual pack.

Τα τεχνικά προβλήματα φαίνεται πως δεν τα ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τα δύο games από το να πουλήσουν, ωστόσο τα κρατάμε αυτά για τη κριτική μας που θα δημοσιευθεί από τον γράφων το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι τότε, ρίξε μία ματιά για reviews μας για το God of War Ragnarök και το Elden Ring.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88