ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μερικοί παίκτες των Pokémon Scarlet & Violet χάνουν τα saves τους

Προβλήματα έφερε το νέο update...

Αν νομίζατε πως μόνο το ξεκίνημα των Pokémon Scarlet & Violet ήταν επεισοδιακό - τουλάχιστον από λειτουργικής απόψεως - ξανασκεφτείτε το. Πέντε μήνες μετά το εντυπωσιακό λανσάρισμά του - αυτή τη φορά από άποψη πωλήσεων - η νέα γενιά παιχνιδιών της Game Freak συνεχίζει να ταλανίζεται από προβλήματα που η ίδια δημιουργεί. Συγκεκριμένα, μετά την έλευση του πιο πρόσφατου update του παιχνιδιού και τη συμβατότητά του με τις προ-παραγγελίες των DLC`s και το Pokémon GO, αρκετοί χρήστες εξέφρασαν δημόσια τα παράπονά τους πως τα save files τους καταστράφηκαν. Φυσικά, μιλάμε για εφιαλτικό σενάριο, ιδίως για παίχτες που έχουν γράψει εκατοντάδες ώρες στο παιχνίδι και έχουν συλλέξει τα ασύλλεκτα, με το μικρόφωνο να δίνεται ξανά στην εταιρεία ανάπτυξής τους για να δώσει απαντήσεις.

Τα Pokémon games και το Switch δεν έχουν κάποιον πρακτικό τρόπο ανάκτησης των αποθηκευμένων δεδομένων, επομένως σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί με το πώς μοιράζετε και διαχειρίζεστε τα save files σας, έως ότου προκύψει κάποιο νέο update που θα επιδιορθώνει εξ ολοκλήρου το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Ή τουλάχιστον αποφύγετε προσωρινά αντίστοιχες συζεύξεις με Pokémon GO και τα pre-orders του expansion για να μην φτάσουμε στα χειρότερα. Δεν γνωρίζουμε τι διαστάσεις έχει πάρει αυτή η δυσλειτουργία, για αυτό και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το τι ευθύνεται για αυτή την άσχημη εξέλιξη για τους παίκτες και τα δύο games.

Δείτε επίσης το αναλυτικό μας review για τα Pokémon Scarlet & Violet.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88