ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Pokémon Stadium έρχεται σύντομα στο Nintendo Switch Online

Αγαπημένη προσθήκη για τους συνδρομητές του Expansion Pack.

Καιρό τώρα έχουμε παρατηρήσει την άρνηση της Nintendo να ενισχύσει την online υπηρεσία της με Pokémon games, μάλλον επειδή θέλει να έχει πάντα την επιλογή των remasters/remakes ή επειδή δεν θέλει να αποσπάσει τους χρήστες από τις νεότερες Pokémon κυκλοφορίες. Τα games όμως που μάλλον δεν σκοπεύει να αγγίξει είναι πιο βιώσιμο να ενταχθούν στο Nintendo Switch Online ή στο πιο ακριβό Expansion Pack, εξού και η νέα προσθήκη που ανακοινώθηκε για τις 12 Απριλίου. Από κείνη την ημερομηνία και έπειτα, οι subscribers του ανώτερου tier του Nintendo Switch Online θα μπορούν να παίξουν το Pokémon Stadium, ένα αρκετά διαφορετικό Pokémon από τα συνηθισμένα, από την άποψη ότι δεν διατηρεί την κλασσική RPG δομή με τα ανοιχτά προς εξερεύνηση regions, αντιθέτως εστιάζει στις μάχες ανάμεσα στους trainers και την πιο turn-based strategy υπόσταση της σειράς.

Ο συγκεκριμένος τίτλος κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το μακρινό 2000 αποκλειστικά για το Nintendo 64 και έχει αφήσει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις στους Pokémon fans, εφόσον περιλαμβάνει την πλήρη λίστα από τα 151 πλάσματα των Pokémon Red, Blue και Yellow. Δεν περιλαμβάνει κάποιο storyline, αντ` αυτού μας εισάγει σε 80 μάχες μοιρασμένες σε τέσσερα Cups και μας παίρνει από το χεράκι μέχρι την τελική αντιμετώπιση του Mewtwo. Το ευχάριστο είναι πως ο ερχομός του και η συμβατότητα με το νεότερο σύστημα της Nintendo θα ξεκλειδώσει και τα online multiplayer battles, ώστε να μπορείτε να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας βαδίζοντας σε πιο old-school Pokémon μονοπάτια.

Το παραπάνω trailerάκι είναι νοσταλγικότατο για τους Pokémon fans, ενώ μας υπενθυμίζει πως το συγκεκριμένο game περιλάμβανε και αρκετά mini games, τα οποία θα επιστρέψουν ατόφια σε αυτή την έκδοση. Χαρακτηριστικά είναι τα Clefairy Says, Dig Dig Dig, Run Rattata Run και άλλα. Ετοιμαστείτε να τα απολαύσετε σε μία βδομαδούλα από σήμερα λοιπόν!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88