ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Pokémon: Τεράστιο data leak για την Game Freak

Source codes και κωδικές ονομασίες για τα επόμενα games του franchise!

Η Game Freak εξέδωσε ανακοίνωση βάσει της οποίας επιβεβαιώνει πως υπήρξε θύμα διαρροών πριν μερικούς μήνες, με τις συνέπειες να έχουν πια φτάσει σε βαθμό που δεν μπορεί να ελέγξει. Περίπου 1TB αρχείων, συμπεριλαμβανομένων πηγαίων κωδικών για παιχνίδια Pokémon του DS, όπως και πληροφορίες για τα επόμενα projects, κάνουν πια τον κύκλο του Ίντερνετ και του Reddit.

Σεβόμενοι πάντα τους developers πίσω από αυτό θα αποφύγουμε να ονομάσουμε οτιδήποτε εκλάπη από τη βάση δεδομένων του ιαπωνικού studio, και θα περιοριστούμε στα ανεπίσημα ονόματα "Project K", "Project N" και "Project Synapse", ως απλές επιβεβαιώσεις μερικών ακόμη Pokémon κυκλοφοριών του μέλλοντος. Εννοείται πως μέσα σε αυτά τα αρχεία υπήρχαν πληροφορίες και για το επερχόμενο Pokémon Legends: Z-A, αλλά και στοιχεία του Pokémon Legends: Arceus που είτε είδαμε στο πλήρες παιχνίδι είτε άλλαξαν στην πορεία.

Η Game Freak καθησυχάζει το κοινό πως το πρόβλημα έχει λυθεί και δεν κινδυνεύει να εκτεθεί παραπάνω, μη μπορώντας φυσικά να εξαφανίσει από προσώπου Γης τα ήδη leakαρισμένα δεδομένα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.