ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πολύ gameplay και νέο Switch OLED είδαμε στο Super Mario Bros. Wonder Direct

Δίχως όρια και φαντασία το νέο 2D Mario!

Με έντονη ακροαματικότητα και υπέροχα vibes ολοκληρώθηκε το Nintendo Direct που αφιερώθηκε στο πολυαναμενόμενο Super Mario Bros. Wonder, τώρα που απέχουμε κάτι παραπάνω από έναν μήνα προτού το υποδεχθούμε στο Switch.

Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, η Nintendo πρόλαβε να μας ενημερώσει γύρω από τις καινοτομίες που φέρνει η νέα 2D Mario περιπέτεια και το πώς αυτή θα φέρει φρεσκάδα στην παραδοσιακή side-scrolling δομή που έκανε ιστορική αυτή τη σειρά.

Δώδεκα θα είναι οι χαρακτήρες που θα μπορούμε να ελέγξουμε στο παιχνίδι:
- Mario
- Luigi
- Peach
- Daisy
- Yellow Toad
- Blue Toad
- Toadette
- Yoshi
- Red Yoshi
- Yellow Yoshi
- Light Blue Yoshi
- Nabbit

Οι τελευταίοι τέσσερεις θα είναι το ανεπίσημο “easy difficulty”, εφόσον είναι οι μόνοι ήρωες που δεν θα επηρεάζονται από το damage που προκαλούν τα αντικείμενα της πίστας και μπορούν να χάσουν μονάχα αν ο παίκτης βουτήξει στο κενό.

Είδαμε μία πιο αντιπροσωπευτική παρουσίαση των νέων, τρελών power-ups, με τον Mario να μεταμορφώνεται σε ελέφαντα και να διαλύει τα πάντα με τον προβοσκίδα του (Elephant Form), να εγκλωβίζει και να σκάει ττουςεχθρούς του μέσα σε φούσκες (Bubble Form), όπως και να προκαλεί κάθετη ζημιά σε εχθρούς και σημεία κάθε stage με το τρυπάνι του (Drill Form).

Όσοι διατηρήσουν ενεργοποιημένα τα online features του Super Mario Bros. Wonder θα μπροούν να δουν στο background και τις πορείες που χαράζουν και άλλοι παίκτες, όπως και να βοηθήσουν/επωφεληθούν από τα revives και τα power-ups που μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλο, εντός του online room.

Το Direct έκλεισε με την αποκάλυψη της νέας Switch OLED κονσόλας – που είχε διαρρεύσει – στα χρώματα του Mario, όπως είχε συμβεί και με το απλό Switch. Η Mario Red έκδοση κοκκινίζει όλο το φορητό σύστημα, το dock του Switch και έχει τη φιγούρα του Mario και ορισμένα coins χαραγμένα πάνω του.

Τα δύο προϊόντα αναμένονται σε διαφορετικές ημερομηνίες, με το Super Mario Bros. Wonder να προορίζεται για τις 20 Οκτωβρίου και το Nintendo Switch OLED – Mario Red Edition να στοχεύει στις 6 Οκτωβρίου, δύο εβδομάδες νωρίτερα του παιχνιδιού δηλαδή.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.