ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πόσο μικρότερο είναι το PS5 "Slim" - Δείτε εικόνες

Εξακολουθεί να είναι μπαμπάτσικο.

Προ ολίγων ημερών, η Sony μας έδειξε τον ανασχεδιασμό των PS5 κονσολών, υποσχόμενη να μας προσφέρει δύο νέα μοντέλα (disc και digital) που δεν θα υστερούν σε τίποτα από τα προϋπάρχοντα, θα είναι όμως πιο συμπυκνωμένα σε εμβαδό. Επειδή αρκετοί δυσκολεύονται να εικονοποιήσουν τα ποσοστά που αναφέρονται στο PS Blog (30% μικρότερες) καλό είναι να σας δείξουμε και ορισμένες actual εικόνες, ικανές να μας κατατοπίσουν για το πόσο μικρότερες είναι στο μάτι οι νέες κονσόλες που περιμένουμε από τον Νοέμβριο και ύστερα.

Όπως βλέπετε, ειδικά βάζοντας την ψηφιακή έκδοση στο πλάι της πρώτης με υποδοχή blu-ray, δείχνει σχεδόν... ανορεκτική και γενικότερα τα console refreshes φαίνονται αισθητά πιο αδύνατα και πιο χαμηλά. Η διαφορά στη βάση κάθετης στήριξης παίζει και αυτή τον ρόλο της στη μείωση του συνολικού όγκου, ενώ δεν ξέρουμε τι οπτικά παιχνίδια θα κάνει αυτή η γραμμή που χωρίζει τα τέσσερα πλέον plates, πόσο μάλλον όταν έχουν διαφορετική υφή.

Και για αυτούς που θέλουν νούμερα και στατιστικά, να σημειώσουμε πως το original PS5 ήταν 390 mm x 260 mm x 104 mm (15.4" x 10.2" x 4.1") και το νέο μοντέλο θα είναι περίπου 358 mm x 96 mm x 216 mm (14" x 3.7" x 8.5"). Όσον αφορά στο PS5 Digital Edition του αρχικού launch οι διαστάσεις του ήταν 390 mm x 260 mm x 92 mm (15.3" x 10.2" x 3.6"), με τη νέα ψηφιακή έκδοση να μετρά 358 mm x 80 mm x 216 mm (14" x 3.1" x 8.5").

Αν, λοιπόν, το γεγονός πως το PS5 ήταν τόσο καιρό γκουμούτσα σας περιόριζε από την απόκτησή του, πρώτον, κοιταχτείτε σε γιατρό και δεύτερον μπορείτε να έχετε τον νου σας για την έλευση της ανανεωμένης μορφής του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.