ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τιμή και pre-order προνόμια για το DLC του Horizon Forbidden West

Έρχεται σε λιγότερο από έναν μήνα!

Η μεγάλη επέκταση περιεχομένου του Horizon Forbidden West καταφθάνει μέσα στον Απρίλιο και έτσι το `Burning Shores` DLC τοποθετήθηκε ως καταχώρηση στην καρτέλα των προ-παραγγελιών του PS Store. Η νέα περιπέτεια της Aloy στο μετα-αποκαλυπτικό Hollywood θα είναι διαθέσιμη μόνο για όσους κατέχουν το παιχνίδι στο PS5 και όχι για όσους κατέχουν το παιχνίδι στο PS4 ή το παίζουν μέσω PS Plus Extra/Premium.

Η τιμή του DLC ανέρχεται στα 19.99€, όπως συνέβη και με το Frozen Wilds στο πρώτο παιχνίδι και όσοι κάνουν pre-order θα επωφεληθούν από τα εξής in-game καλούδια:

  • Blacktide Dye Outfit 
  • Blacktide Sharpshot Bow

Διευκρινίστηκε επίσης πως για να αποκτήστε πρόσβαση στο DLC περιεχόμενο κατόπιν αγοράς θα πρέπει να έχετε φτάσει το παιχνίδι στην τελευταία του αποστολή. Η ιστορία του συνεχίζεται από εκείνο το σημείο και ύστερα και θα περιλαμβάνει νέα γεγονότα, νέες μηχανές και νέους χαρακτήρες που δεν είχαμε δει μέχρι πρότινος στο μεγάλο sequel.

{youtube}oIchGA6p5ZY{/youtube}

Το Horizon Forbidden West: Burning Shores αναμένεται στις 19 Απριλίου αποκλειστικά για το PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88