ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Prince of Persia: Αισιόδοξη μετά από καιρό η Ubisoft για το remake του Sands of Time

Ωραίος τρόπος να γιορτάσουμε το anniversary!

Αυτές τις μέρες συμπληρώθηκε μία 20ετία από όταν το μαγικό Prince of Persia: The Sands of Time άρχισε να κοσμεί τις βιβλιοθήκες των τότε κονσολών, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες στιγμές σε ολάκερη την ιστορία της Ubisoft. Το ηρωικό παραμύθι του "Πρίγκιπα της Περσίας" και οι περιπετειώδεις αναπηδήσεις του στις φάσεις του χρόνου μνημονεύονται μέχρι σήμερα, κάτι που η Ubisoft δεν ξεχνά και μας υπενθυμίζει τι κατάφερε πριν από δύο δεκαετίες με αυτό το καταπληκτικό video game.

Με αυτή την αφορμή λάβαμε και ένα μικρό update για το ταλαιπωρημένο remake του The Sands of Time, με τη σελίδα του παιχνιδιού να μας ενημερώνει πως το development βαδίζει καλώς, ξεπερνώντας σημαντικά στάδια και στόχους για την κυκλοφορία του, όποτε και αν αυτή πραγματοποιηθεί:

"Όπως γνωρίζετε, η παθιασμένη ομάδα στη Ubisoft Montreal ξανα-οραματίζεται αυτή τη θρυλική ιστορία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε σήμερα πως το project έχει ξεπεράσει ένα σημαντικό εσωτερικό ορόσημο και η ανάπτυξη προχωρά. 

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα στο μέλλον!"

Πολύ γενικευμένη δήλωση, είναι όμως ευχάριστη, από την άποψη του ότι είχαμε συνηθίσει κάθε φορά που το The Sands of Time Remake ερχόταν στο προσκήνιο να είναι για κακό.

Θα έρθει και αυτουνού η ώρα, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα άλλο Prince of Persia παιχνίδι, το The Lost Crown, βρίσκεται στα κοντά, εφόσον χρειαζόμαστε πλέον λιγότερους από δύο μήνες υπομονής για να το παίξουμε.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.