ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Pro Evolution Soccer γίνεται free-to-play

Αλλάζει πορεία εντελώς το ποδοσφαιράκι.

Είχε δεν είχε, την έσκασε τη βόμβα της η Konami, αφού επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τη σειρά Pro Evolution Soccer να μεταλλάσσεται. Όπως ανακοίνωσε προ ολίγου, το Pro Evolution Soccer αλλάζει ονομασία σε eFootball, ωστόσο η σημαντικότερη αλλαγή δεν αφορά το όνομά του αλλά τον τρόπο που διανέμεται. Γιατί; Η Konami επιλέγει να σταματήσει τις ετήσιες κυκλοφορίες και να μετατρέψει το "Pro" σε δωρεάν πλατφόρμα.

{youtube}Jzd7OpCHCi0{/youtube}

Τι σημαίνει αυτό; Πλέον δεν θα έχουμε κάθε φθινόπωρο κάποιο PES 2022, 2023, 2024... και πάει λέγοντας, αλλά θα υπάρχει ένα παιχνίδι, το eFootball, το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς με updates στο database του, φέρνοντας κάθε σημαντική αλλαγή που πραγματοποιείται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως οι μεταγραφές των ομάδων, οι νέες ενδυμασίες, αλλαγές στους κανόνες και ούτω καθεξής.

Είναι εμφανές πως η Konami αναζητά διαφορετικό τρόπο για να "χτυπήσει" το FIFA στα έσοδα, πράγμα που φαίνεται και από το γεγονός το ότι το eFootball θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο και σε κινητά, και οποιαδήποτε συσκευή κουβαλάει λειτουργικά Android και iOS. Παράλληλα τήρησαν την υπόσχεσή του για αλλαγή στη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού, μεταπηδώντας από την FOX Engine στην Unreal Engine 4. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα roadmap με το πως θα λειτουργήσει αρχικώς το eFootball ύστερα από τον ερχομό του το φθινόπωρο που μας έρχεται:

Όπως φαίνεται στην εικόνα, στις αρχές του φθινοπώρου θα υπάρξει μία αρχική έκδοση με τη δυνατότητα επιλογής exhibition matches, ανάμεσα σε 9 ομάδες όπως οι Barcelona, Bayern, Juventus, και άλλες. Αξιοσημείωτο το ότι θα υποστηρίζει cross-gen και cross-platform αγώνες, τουλάχιστον ανάμεσα σε κονσόλες και PC και θα φέρει πολλές αλλαγές στη δομή και τα modes του.

Περισσότερα για το eFootball θα μάθουμε εντός του Αυγούστου και να είστε βέβαιοι πως θα σας ενημερώσουμε πλήρως ώστε να διαλέξετε και εσείς με τη σειρά σας ποιο ποδοσφαιράκι θα προτιμήσετε.

Πηγή: IGN

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88