ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ολοκληρώνει το επόμενο της project η FromSoftware

"Σε τελικό στάδιο" το βρίσκει ο Miyazaki.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Hidetaka Miyazaki, ο άνθρωπος από κάθε σύγχρονη επιτυχία της FromSoftware, μας έδωσε ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τι ετοιμάζει η ομάδα του το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δημιουργοί του Elden Ring έχουν ένα ακόμη project που σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της ανάπτυξής του και ακόμα έναν μη ανακοινωθέντα τίτλο.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν έχουν προχωρήσει σε επόμενα games και μετά το Elden Ring δήλωσε: "Υπήρξαν πολλά projects υπό ανάπτυξη αυτό το διάστημα. Αρχικά είχαμε το Deracine, μετά το Sekiro, τώρα το Elden Ring και αυτή τη στιγμή υπάρχουν κι άλλα projects που δεν έχουν ανακοινωθεί". Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για αυτά λεπτομερώς, αλλά νομίζω πως είναι δύο games του είδους μας. Θα πάρουν λίγο χρόνο ακόμα, αλλά νομίζω πως θα μιλήσουμε για αυτά ένα-ένα όσο αποκτούν σχήμα".

Και ενώ νομίζαμε πως δεν θα μας δώσει καθόλου insight, αναφέρθηκε σε ένα από αυτά λέγοντας πως "Ένα από αυτά τα projects τρέχει ακόμα και βρίσκεται στα τελικά στάδια της ανάπτυξής του".

Τα ερωτήματα είναι πολλά, αφού υπάρχει η φήμη πως η FromSoftware θα επέστρεψε στη σειρά Armored Core, αλλά δεν αποκλείεται από την άλλη να έχουμε ακόμα ένα soulslike. Η mainstream διαστάσεων επιτυχία του Elden Ring, δίνει πολλές πιθανότητες στο δεύτερο.

Διαβάστε επίσης το review μας για το Elden Ring.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88