ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Project T: Το co-op game στο σύμπαν του Dead by Daylight μόλις ακυρώθηκε

Press F to pay respects.

Δεν είναι κρυφό μυστικό πως πίσω από τα φανταχτερά games που κυκλοφορούν συνεχώς η βιομηχανία του gaming ταλανίζεται. Συνήθως τα προβλήματα αφορούν απολύσεις εργαζομένων, με σχεδόν κάθε εταιρεία να έχει προβεί σε μείωση εργατικού δυναμικού. Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που ολόκληρα projects αναγκάζονται να «παγώσουν» ή ακόμα και να ακυρωθούν. 

Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί το Project T, ένα spin-off του Dead by Daylight που ανακοινώθηκε τον Μάιο ως ένα co-op PvE shooter από έναν έως τεσσάρων παικτών. Στο Project T μία ομάδα παικτών θα έμπαινε στα παπούτσια των Trespassers, μίας ομάδας χαρακτήρων που βρέθηκε παγιδευμένη στο The Backwater, μία άγνωστη και ανεξερεύνητη περιοχή που βρίσκεται στο The Entity.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βρισκόταν σε στάδιο πρώιμης ανάπτυξης από την Midwinter Entertainment, η οποία εξαγοράστηκε από την Behaviour Interactive το 2022. Η Midwinter Entertainment ανακοίνωσε την ακύρωση του Project T λέγοντας πως:

«Όταν σχεδιάζαμε το Project T θέλαμε οι παίκτες να μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό το γρηγορότερο δυνατό, κάτι που οδήγησε στη δημιουργία του προγράμματος Insiders. Μετά το playtest τον Ιούλιο πραγματοποιήσαμε μία ενδελεχή εσωτερική αξιολόγηση ρίσκου από άποψη προϊόντος και εμπορίου.

Αν και αρκετοί παίκτες εξέφρασαν την εκτίμηση τους για αυτό που έπαιξαν, δυστυχώς το αποτέλεσμα αυτής της βαθιάς ανάλυσης έδωσε συνολικά μη ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε πως το Project T ακυρώθηκε. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη σας σε όλο αυτό το ταξίδι.»

Δυστυχώς, οι θαυμαστές του σύμπαντος του Dead by Daylight δεν θα μπορέσουν να εξερευνήσουν τη μυστηριώδη περιοχή The Backwater, με τη βιομηχανία να χάνει, για σχετικά άγνωστους λόγους, ακόμη ένα game. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.