ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πολλά projects ετοιμάζουν οι δημιουργοί του God of War Ragnarök

Επιβεβαιώνεται από τον Cory Barlog.

Το μεγάλο μυαλό πίσω από τη δημιουργία του προηγούμενου God of War και ο director του τωρινού μίλησαν μαζί στο Los Angeles Times για την ανάπτυξη του God of War Ragnarök και το μέλλον της SIE Santa Monica. 

Προς το τέλος του σχετικού ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Cory Barlog έσπευσε να περιγράψει χωρίς καμία διαφάνεια τι ετοιμάζει το πολυτάλαντο PlayStation Studio, ωστόσο μας έκανε να καταλάβουμε πως αυτή τη στιγμή έχουν πιάσει παραπάνω από ένα project, τώρα που το God of War Ragnarök έχει βγει και επισήμως από τη μέση.

Είπε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του "έχει χωριστεί σε πολλά διαφορετικά πράγματα" ξεκαθαρίζοντάς μας το.. προφανές για τα σύγχρονα δεδομένα των AAA game studios, που τα θέλει να αναπτύσσουν δύο και τρία games παράλληλα, ή αν λέγεσαι Remedy, Obsidian, Insomniac, ίσως και παραπάνω. Καιρό τώρα ακούγεται πως το καλιφορνέζικο στούντιο έχει βάλει μπρος για δημιουργία ενός ολοκαίνουριου IP (μέχρι τώρα έχει μόνο God of War στο καθαρά αυτόνομο portfolio της), ωστόσο σίγουρα θα πάρουν τον χρόνο τους μέχρι να μας δείξουν κάτι διαφορετικό.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος υποστήριξε και στο Twitter του πως το project του βρισκόταν στα σκαριά χρόνια τώρα. Για να δούμε...

Δείτε επίσης το review μας για το God of War Ragnarök.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88