ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Προς το 2025 η κυκλοφορία του Assassin's Creed Jade

Τουλάχιστον σύμφωνα με το Reuters.

Ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό πως η Ubisoft ετοιμάζεται να επεκτείνει το franchise του Assassin’s Creed με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς θα πραγματοποιηθεί με το Assassin’s Creed Jade, το οποίο γνωρίζουμε πως θα διαδραματίζεται στην αρχαία Κίνα και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για κινητά iOS και Android.

Αυτό πάντως που δεν ξέρουμε ακόμα είναι το πότε θα καταφθάσει στα κινητά μας, με αρκετές αναφορές μέχρι πρότινος να ισχυρίζονταν πως η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό του 2024. Βέβαια, ανώνυμες πηγές του Reuters κάνουν λόγο για αναβολή της κυκλοφορίας του έως το 2025, αφού η Tencent που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του, έλαβε σημαντικές στρατηγικές αποφάσεις, που κατ’ επέκταση το επηρεάζουν.

Για την ιστορία, το Assassin’s Creed Jade αποτελεί ένα πλήρες παιχνίδι και όχι ένα μικρό mobile game, καθώς αναπτύσσεται εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Επιπλέον, η ομάδα που έχει αναλάβει τη δημιουργία του είναι η Level Infinite, μία θυγατρική της Tencent, σε συνεργασία φυσικά πάντα με την Ubisoft. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.