ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Προστίθεται και επισήμως η remastered τριλογία Crash Bandicoot στο Game Pass

Παρέα με το Creatures of Ava και το remake του Mafia!

Η αφόρητη ζέστη συνήθως φέρνει λειψυδρία, κάτι που δεν ισχύει για τον κατάλογο του Game Pass, που τον Αύγουστο περιμένει μερικές "ηχηρές" αφίξεις!

Η φήμη πως το Mafia: Definitive Edition θα γινόταν διαθέσιμο μέσα στον μήνα επιβεβαιώθηκε προ ημερών. Για το Creatures of Ava γνωρίζαμε εκ των προτέρων, εφόσον το παιχνίδι ανακοινώθηκε άλλωστε ως day-1 κυκλοφορία στην υπηρεσία. Όσον αφορά τον Crash Bandicoot, και για αυτόν είχαν ακουστεί "σειρήνες", ως ένας από τους πρώτους Activision τίτλους που θα μπουν στο Game Pass στους μετα-εξαγοράς καιρούς, οι οποίες επίσης καρποφόρησαν.

Ως αποτέλεσμα, το Creatures of Ava θα μπει στο Game Pass στις 7 Αυγούστου (Cloud, PC, and Xbox Series X|S), το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy στις 8 Αυγούστου (Cloud, Console, and PC), ενώ το Mafia: Definitive Edition θα γίνει μέρος της παρτίδας στις 13 Αυγούστου (Cloud, Console, and PC).

Μέσα από το καθιερωμένο blog post στο Xbox Wire, η Microsoft μας υπενθυμίζει επίσης τις πρόσφατες εισαγωγές των Call of Duty Modern Warfare III και Valorant, ενώ σημειώνει και τη λίστα με τα 4 παιχνίδια που θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο:

  • Airborne Kingdoms
  • Offworld Trading Company
  • Shadow Warrior 3
  • The Texas Chain Saw Massacre
Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.