ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτα gameplay πλάνα για το παραμυθένιο Neva

Συγκίνηση και μπόλικη δράση.

Την εμφάνισή του, αυτή τη φορά με gameplay υλικό, έκανε το νέο δημιούργημα της Nomada Studio, υπεύθυνοι για το υψηλά βαθμολογημένο GRIS, μέσω του Summer Game Fest 2024. Η μοναδική αισθητική του Neva μας βυθίζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά του τρέιλερ στον πανέμορφα πλασμένο κόσμο του, στον οποίο από ό,τι φαίνεται πρόκειται να ενεργοποιηθεί μια τεράστια γκάμα των συναισθημάτων μας. 

Πέραν όμως της χαρμολύπης που διακατέχει τον κορμό του, οι δημιουργοί του παιχνιδιού μας έδωσαν μια ιδέα για την μπόλικη δράση που πρόκειται να συμμετέχει σε αυτό, εστιάζοντας στον τρόπο που οι δύο πρωταγωνιστές μας θα αντιμετωπίζουν τους εχθρούς. Η νεαρή Alba, η χαρακτηριστική γκρίζα αφάνα, το κατάνα και ο ιδιαίτερος λύκος της που θυμίζει και λίγο... τάρανδο, συνδυάζονται για την από κοινού επιβίωση τους σε αυτόν τον επικίνδυνο, γεμάτο μαύρα τέρατα κόσμο.

''Το Neva εξιστορεί της ιστορία της Alba, μιας νεαρής γυναίκας προσδεμένης σε έναν περίεργο λύκο μετά από μια τραυματική συνάντηση με σκοτεινές δυνάμεις. Μαζί ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα από έναν κάποτε-όμορφο κόσμο καθώς αργά εξασθενεί γύρω τους. Με τον καιρό, η σχέση τους θα εξελιχθεί καθώς μαθαίνουν να συνεργάζονται, βοηθώντας ο ένας τον άλλον να αντιμετωπίσει ολοένα και πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Ο λύκος θα εξελιχθεί από έναν μικρό επαναστάτη σε έναν επιβλητικό ενήλικα που επιδιώκει να σφυρηλατήσει τη δική του ταυτότητα, δοκιμάζοντας την αγάπη της Άλμπα και την μεταξύ τους δέσμευση. Καθώς ο καταραμένος κόσμος απειλεί να τους καταβάλει, η Alba και η θαρραλέα συντροφιά της θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα καινούριο σπίτι, παρέα.'' 

Το Neva θα το δούμε να κυκλοφορεί εντός του 2024 για PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, και PC.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.