ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτα πραγματικά συγκριτικά των PS5 και PS5 Slim μοντέλων

Είναι όντως αισθητά μικρότερα.

Μέχρι πρότινος είχαμε δει εκτιμήσεις, βάσει ψηφιακών renders, του πόσο μικρότερες θα είναι οι νέες PS5 κονσόλες από τις προϋπάρχουσες, όμως τώρα έχουμε καθαρές εικόνες του πόσο πιο συμπυκνωμένα θα είναι σε όγκο. 

Ο Twitter/X χρήστης @phantompainss δημοσίευσε πως αγόρασε νωρίτερα το bundle του "PS5 Slim" με το Call of Duty: Modern Warfare III και στη συνέχεια μας παρείχε εικόνες του πόσο μικρότερο αποδεικνύεται αυτό το hardware κομμάτι από τον προκάτοχό του. Δεδομένου του ότι στο παλιό του PS5 λείπουν τα plates - γιατί μπορεί - η διαφορά φαίνεται αρκετά μεγάλη, με το συνολικό μέγεθος της ανανεωμένης έκδοσης να είναι πιο μικρή και από το μαύρο τμήμα του παλιού PS5 μεμονωμένο. Μόνο στην περιοχή του disc drive φαίνεται να υπάρχει μία ομοιομορφία, αφού από όποια άλλη γωνία και αν δούμε το "αδύνατο" PS5 φαίνεται σαφώς μικρότερο.

Η υπόσχεση της Sony για 30% μείωση του μεγέθους του φαίνεται πλέον πέρα για πέρα υπαρκτή και το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε και επίσημα την ημερομηνία διανομής του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.