ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτο τρέιλερ για την τηλεοπτική σειρά Like a Dragon: Yakuza

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο!

Η Amazon μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της teaser trailer του adaptation της σειράς Yakuza που θα κυκλοφορήσει στο Prime Video, με τίτλο Like A Dragon: Yakuza και από τις λίγες εικόνες που είδαμε φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο. 

Κατά την διάρκεια του trailer βλέπουμε το εμβληματικό Irezumi, το παραδοσιακό τατουάζ του πρωταγωνιστή της σειράς Kazuma Kiryu να σχεδιάζεται σταδιακά στην πλάτη του. 

Ανάμεσα σε αυτές τις λήψεις παρατηρούμε τον ίδιο να εξασκείται καθώς και τη νυχτερινή ζωή γύρω από την Kamurocho, την περιοχή στην οποία διαδραματίζεται κυρίως η σειρά.

Στη συνέχεια, το τρέιλερ μεταφέρεται σε μια δραματική λήψη της πλάτης του Kiryu με το τατουάζ να έχει ολοκληρωθεί ώστε να απεικονίσει τον εμβληματικό δράκο που του χάρισε το παρατσούκλι Dragon of Dojima. 

Έπειτα, το trailer  τελειώνει με τον Kiryu να περπατά πιθανότατα προς κάποια μια μάχη καθώς τα πλήθη τον επευφημούν και με την ημερομηνία κυκλοφορίας της 24ης Οκτωβρίου να ανακοινώνεται.

Όλες αυτές οι σύντομες λήψεις και τα βλέμματα δίνουν μια αρκετά θετική πρώτη εντύπωση και προσωπικά περιμένω με ανυπομονησία να δω τουλάχιστον ένα άτομο να συνθλίβεται από τον Kiryu χρησιμοποιώντας ένα ποδήλατο ως ρόπαλο. 

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης