ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Χάος και προβλήματα στο ξεκίνημα του νέου PS Plus στην Ασία

Μπέρδεμα το σύστημα αναβάθμισης.

Όπως σας είχαμε προειδοποιήσει σε περασμένα άρθρα, είναι καλό που η χώρα μας υποδέχεται το νέο PS Plus με σχετική καθυστέρηση, ώστε να έχουν εξαλειφθεί τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες του κατόπιν feedback των χωρών-πειράματα. Δεν θα μπορούσαμε να πέσουμε πιο μέσα, αφού το λανσάρισμα της ανανεωμένης υπηρεσίας στην ασιατική ήπειρο είναι αρκετά κακό, αν κρίνουμε από τα παράπονα των χρηστών που έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτή. 

Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε το reddit post ενός ήδη εγγεγραμμένου χρήστη στο PS Plus Deluxe που περιγράφει ως "χαοτική" την μετάβαση από το Essential πλάνο στο Deluxe (για εμάς Premium). Όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν αρκετές δυσλειτουργίες στην αναβάθμιση προς τα μεγαλύτερα tiers, με χειρότερο εξ αυτών τα αδικαιολόγητα παραπάνω χρήματα που ζητά η Sony. Πολλοί χρήστες που είχαν αγοράσει συνδρομή PS Plus σε έκπτωση χρειάζεται να πληρώσουν όχι μόνο την διαφορά των tiers αλλά και τα χρήματα που είχαν γλιτώσει από την προωθητική ενέργεια. Αντίστοιχα το κόστος μεγαλώνει ανάλογα με το πόσοι λίγοι μήνες είχαν μείνει στη συνδρομή κάποιου, ενώ όσοι stackάραν συνδρομές μέχρι το 2030φεύγα, θα πρέπει να πληρώσουν μαζικά όλη τη διαφορά για να καλύψουν με τα νέα πακέτα τη συνδρομή τους.

Παράλληλα, υπάρχουν games που δεν "τρέχουν" ιδανικά, αφού η διαφορά διάθεσης PAL και NTSC εκδόσεων οδηγεί σε περιορισμό των Hz σε μερικές περιπτώσεις, μη επιτρέποντας στα PS Classics να δείξουν το potential τους ακόμα και στο PS5. Για το streaming δεν έχουμε ακόμη εικόνα, εφόσον στην Ασία δεν υποστηρίζεται. 

Ευελπιστούμε πως μέχρι τις 23 Ιουνίου που θα έχουμε τη νέα μορφή του PS Plus στη χώρα μας να έχουν βρεθεί λύσεις για όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Πηγή: Reddit

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88