ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εγγραφείτε στο PS Plus μόνο με 1€

Black Friday και αηδίες…

Σε μία νέα ενδιαφέρουσα κίνηση προχώρησε η Sony όσον αφορά στη συνδρομητική της υπηρεσία, το PlayStation Plus. Επί της ουσίας, μεγάλη μείωση στην τιμή τους είδαν οι μηνιαίες προσφορές όλων των tiers της υπηρεσίας, προτρέποντας ουσιαστικά και άλλα άτομα να την δοκιμάσουν.

Συγκεκριμένα, το PS Plus Essential είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στο 1€, το Extra στα 3€ και το Premium στα 5€. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά θα ισχύει αποκλειστικά για τους μη εγγεγραμμένους χρήστες καθώς και πως θα είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 5 Μαρτίου.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε τη προσφορά, μπορείτε να πατήσετε εδώ και να μεταφερθείτε στη σελίδα της Sony.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88