ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PS Plus: Αύξηση στις ετήσιες τιμές όλων των tiers

Ανεβαίνει το κόστος των Essential/Extra/Premium.

Το είχαμε δει να έρχεται είναι η αλήθεια, οπότε ήταν θέμα χρόνου να δούμε τα συνδρομητικά πακέτα PS Plus να ακριβαίνουν. Η Sony ακολούθησε και αυτή τη γραμμή του Game Pass, που πρόσφατα άλλαξε τις τιμές και τις επιλογές που προσφέρει, με τη διαφορά ότι οι τωρινές παραμετροποιήσεις αφορούν μόνο όσους επενδύουν σε ετήσια πακέτα και όχι σε μηνιαία έξοδα για να παίζουν online ή για να έχουν πρόσβαση στους καταλόγους παιχνιδιών του PlayStation.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου, οι τιμές των τριών βαθμίδων του PlayStation Plus θα έχουν ως εξής για την Ελλάδα:
- Η ετήσια συνδρομή PS Plus Essential θα κοστίζει 71.99€, ενώ προηγουμένως κόστιζε 59.99€
- Η ετήσια συνδρομή PS Plus Extra θα κοστίζει 134.99€, ενώ προηγουμένως κόστιζε 99.99€
- Η ετήσια συνδρομή PS Plus Premium θα κοστίζει 151.99€, ενώ προηγουμένως κόστιζε 119.99€

Όσοι έχετε stack-άρει πολυετείς συνδρομές δεν επηρεαστείτε μέχρι και τη χρονιά που φτάνει η τρέχουσα πληρωμή σας, όμως όλα θα αλλάξουν από τις 6 Σεπτεμβρίου, είτε μιλάμε για αγορά νέας συνδρομής, είτε για αναβάθμιση, υποβάθμιση, κλπ.

Οι παραπάνω αυξήσεις είναι σίγουρα αισθητές, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή του PS Plus Extra, που βλέπεις την αξία του να εκτοξεύεται κατά 35%, κάτι που ήδη προβλημάτισε την PlayStation κοινότητα.

Αυτές οι αλλαγές ανακοινώθηκαν στο ίδιο άρθρο του PS Blog με τα δωρεάν games του Σεπτέμβρη, τα οποία δεν στάθηκαν των προσδοκιών και έκαναν την όλη κατάσταση ακόμα πιο δυσάρεστη.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.