ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εκτός PS Plus Extra & Premium το Marvel`s Avengers

Την ημέρα που θα λάβει το τελευταίο του update.

Πλησιάζει η ημέρα που η Crystal Dynamics θα παραδώσει το τελευταίο patch του Marvel`s Avengers, εφόσον γνωρίζαμε πως αυτό θα συμβεί στις 31 Μαρτίου. Την ίδια ημέρα όμως, και περίπου 6 μήνες πριν τον τερματισμό της υποστήριξής του, θα αφαιρεθεί και από τη συνδρομητική υπηρεσία του PlayStation, εφόσον το παιχνίδι έχει πλέον ταμπελίτσα που αναφέρει πως θα βγει εκτός PS Plus Extra/Premium στο τέλος του μήνα.

Η αναχώρηση του Marvel`s Avengers θα αποτελέσει την 10η απώλεια των εν λόγω καταλόγων για τον Μάρτιο, κάτι που αντισταθμίστηκε βέβαια από τις καταπληκτικές προσθήκες που μας περίμεναν και ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη. Για το παιχνίδι αυτό καθαυτό, αποτελεί το πρώτο χτύπημα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν στην αποχαιρετιστήρια περίοδο στην οποία θα μπει και πιθανότατα η Sony θέλησε να το αφαιρέσει όσο πιο σύντομα γινόταν, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και παράπονα με την περίπτωσή του, εφόσον το μέλλον του έχει πρακτικά κριθεί.

Αν το παίζατε μέσω PS Plus επομένως έχετε κάτι παραπάνω από ένα 10ήμερο για να το απολαύσετε, ενώ από τον Σεπτέμβριο και μετά το παιχνίδι θα σταματήσει να πωλείται τόσο ψηφιακά όσο και retail από την αντιπροσωπία του. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88