ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Ιανουάριος 2023

Με φωτόσπαθα στα χέρια θα μας βρει το νέο έτος.

Ο καινούριος χρόνος ετοιμάζεται να υποδεχθεί πολύ ζεστά τους συνδρομητές του PS Plus, δίνοντας τους παιχνίδια για όλα σχεδόν τα γούστα. Φυσικά, η βιτρίνα της τριάδας των παιχνιδιών που θα διατεθούν δωρεάν από τον Ιανουάριο δεν είναι άλλο από το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Το αριστουργηματικό παιχνίδι της Respawn κατάφερε να απασχολήσει τόσο Star Wars fans, όσο και μη, ενώ απέσπασε θετικά σχόλια από κοινό και μέσα. Όσοι δεν το έχουν παίξει μάλλον είναι η ευκαιρία να καταλάβουν την αιτία του hype, που υπάρχει για το επερχόμενο sequel του.

Δεύτερο στη λίστα έχουμε το ιδιαίτερο Fallout 76. Η προσπάθεια μεταφοράς ενός πετυχημένου franchise στον μαγικό αλλά απαιτητικό κόσμο του online περιβάλλοντος αποδείχθηκε πιο δύσκολος, από ότι ίσως περίμενε η Bethesda. Παρόλα αυτά, χρόνια πλέον μετά την κυκλοφορία του, σίγουρα έχει το περιεχόμενο για να προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης, μαζί με την αγαπημένη σας παρέα.

Τέλος, το Axiom Verge 2 είναι ένα pixel-art platformer, που διαθέτει Metroidvania χαρακτηριστικά, και κλείνει το μάτι στους λάτρεις των retro παιχνιδιών.

 Αναλυτικά η λίστα με τα δωρεάν games του Δεκεμβρίου:
- Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4/PS5)
- Axiom Verge 2 (PS4/PS5)
- Fallout 76 (PS4)

Όλα τα παραπάνω θα γίνουν διαθέσιμα προς εξαργύρωση από την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιανουαρίου.

 

 

 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88