ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δοκιμάστε δωρεάν το PS Plus Premium για 7 ημέρες

Ευκαιρία να τσεκάρετε τις νέες συνδρομές!

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα μορφή του PS Plus δίνει η Sony στους ανενεργούς χρήστες της υπηρεσίας της, αφού αν δεν είστε αυτή τη στιγμή σε κάποιο από τα προγράμματά της έχετε την ευκαιρία να τσεκάρετε τα PS Plus Extra & Premium για 7 ημέρες. 

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε κατευθυνθείτε στη σχετική σελίδα του playstation.com, μέσα από την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το 7ήμερο trial σας, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στα εκατοντάδες games του PS Plus Extra και φυσικά να ταξιδέψετε στο παρελθόν με τα PlayStation Classics που εμπεριέχονται στο Premium πακέτο. Φυσικά, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία κάποιας πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, τη χρέωση της οποίας θα πρέπει να ακυρώσετε αν δεν θέλετε να ανανεωθεί η συνδρομή σας και μετά το trial.

Πρόκειται για μία πολύ αναμενόμενη κίνηση από πλευράς Sony για να προσελκύσει νέο κόσμο προς την εγγραφή και την παραμονή σε κάποιο συνδρομητικό πακέτο, αλλά αυτή η πρόταση απέχει ακόμα πολύ από τις trial επιλογές που δίνει η Microsoft με το Xbox Game Pass. 

Η ουσία είναι πως αν στην παρούσα φάση δεν πληρώνετε PS Plus και σας ενδιαφέρει να δείτε τι υπάρχει ή πως λειτουργεί η όλη ιστορία, μπορείτε να απολαύσετε μία εβδομάδα του Premium χωρίς κόστος ή άγχος. Αν το κάνετε αυτό, σας έχουμε μία λίστα με 25 games που ΠΡΕΠΕΙ να παίξετε αν γίνετε συνδρομητές κάποιου πακέτου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88