ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το PS Store έβαλε προσωρινά το Tekken 2 στα 9.999$

Ένα μικρό μπέρδεμα μας χάρισε γέλιο.

Η Sony εισήγαγε κατά λάθος στο Tekken 2 την τιμή των 9.999$, με αρκετούς χρήστες του twitter να φέρνουν στην επιφάνεια το συγκεκριμένο γεγονός. Η ιαπωνική εταιρεία αντέδρασε γρήγορα αλλάζοντας την τιμή του παιχνιδιού, αφήνοντας όμως αρκετό περιθώριο στον διευθυντή παιχνιδιών Tekken, Katsuhiro Harada να διακωμωδήσει την κατάσταση, ο οποίος ανάρτησε ένα tweet γράφοντας «Τι υπέροχη τιμή Sony».

Το λάθος πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου, την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το ανανεωμένο PlayStation Plus της Sony, στη Βόρεια Αμερική, με κλασσικά παιχνίδια όπως το Tekken 2 να προστίθενται στο store. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως το Tekken 2 υπάρχει ως μέρος της συνδρομής PlayStation Plus Premium, και δεν μπορεί να αγοραστεί ως αυτόνομο παιχνίδι.

Λαμβάνοντας υπόψη πως η λίστα τον παιχνιδιών περιλαμβάνει περισσότερα από 700 παιχνίδια, είναι κατανοητό ότι μπορεί να υπάρξουν μερικά λάθη, χαρίζοντας μας γέλιο.

Πηγή: Twitter

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88