ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παρουσιάστηκαν μερικές από τις σημαντικές λειτουργίες του PS VR2

Απομένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πολλές και νέες πληροφορίες μάθαμε σήμερα από την Sony, σχετικά με μερικές από τις λειτουργίες που θα έχει το PS VR2.

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που έκανε γνωστό είναι πως θα μπορούμε να βλέπουμε το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε, ακόμα και όταν φοράμε την κάσκα του VR. Αυτό θα μας βοηθάει στο να βρίσκουμε εύκολα τα χειριστήρια PS VR2 Sense, καθώς και να δούμε την θέση μας στο χώρο. Για να μπορεί να επιτευχθεί αυτό, η Sony έχει προσθέσει μερικές κάμερες στην μπροστινή μεριά του VR. Θα μπορούμε να εναλλάσσουμε εύκολα μεταξύ της προβολής του περιβάλλοντος με την προβολή του παιχνιδιού. Αξίζει να διευκρινιστεί πως οι κάμερες δεν θα μπορούν να καταγράφουν, με την χρήση τους να περιορίζετε στην προβολή.

Θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε livestreams καθώς φοράμε το PS VR2, και με την βοήθεια και της κάμερας του PS5 θα έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε μερικές ξεκαρδίστηκες στιγμές με το κοινό ή με τους φίλους μας.

Η περιοχή παιχνιδιού (δηλαδή η περιοχή στην οποία μπορείτε να κινηθείτε για να παίξετε) μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα, με την βοήθεια των χειριστηρίων αλλά και των καμερών, που σαρώνουν τον χώρο. Αυτό θα επιτρέψει να μετατρέψουμε το στυλ παιχνιδιού μας ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον του δωματίου μας.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε περίπτωση που πλησιάσουμε το όριο που έχουμε θέσει, τότε θα εμφανιστεί και η ανάλογη ειδοποίηση. Μπορούμε μέσω των ρυθμίσεων να τροποποιήσουμε ανά πάσα στιγμή τα όρια που θέλουμε.

Στην λειτουργεία VR, θα μπορούμε να απολαύσουμε περιεχόμενο παιχνιδιού VR σε προβολή 360° σε εικονικό περιβάλλον. Το περιεχόμενο θα εμφανίζεται σε μορφή βίντεο 4000 x 2040 HDR (2000 x 2040 per eye) με ρυθμό καρέ 90 Hz/120 Hz.

Στην λειτουργεία κινηματογράφου, θα μπορούμε να δούμε όλο το σύστημα του PS5, το UI και όλα τα μη VR παιχνίδια σε μία οθόνη εικονικού κινηματογράφου. Το περιεχόμενο θα τρέχει σε μορφή βίντεο 1920×1080 HDR με ρυθμό καρέ 24/60 Hz και επίσης 120 Hz.

Επιπλέον, η Sony μας διαβεβαίωσε πως οι προγραμματιστές θα αρχίσουν να έχουν πρόσβαση σε μία πιο πρόσφατη έκδοση του PS VR2. Τέλος, ανέφερε πως ανυπομονεί να μοιραστεί πολλά περισσότερα όσο αφορά το νέο VR, το οποίο μάλιστα τονίζει πως θα πραγματοποιήσουν άλμα προς τα εμπρός στην καινοτομία των παιχνιδιών.

Εμείς δεν έχουμε παρά μόνο να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα, μέχρι να μάθουμε τις τελικές πληροφορίες όπως ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή.

Πηγή: PS Blog

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88