ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PS VR2: Στις 6 Αυγούστου έρχεται η εφαρμογή για το Steam

Ένας νέος κόσμος ανοίγει για τους χρήστες του!

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του PSVR2 πρόκειται σύντομα να αφαιρεθεί εντελώς, καθώς η χρήση του δεν θα είναι αποκλειστικά μόνο με το PS5 αλλά και με υπολογιστές από εδώ και στο εξής.

Όλα αυτά θα λειτουργούν μέσω μιας εφαρμογής Steam, που έρχεται στις 6 Αυγούστου, και θα απαιτεί η χρήση ενός adaptor, που θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου, στην ακριβουτσική τιμή των 59,99€.

Σύμφωνα με το Steam, η εφαρμογή θα επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν παιχνίδια και εφαρμογές VR στο Steam χρησιμοποιώντας τo PlayStation VR2 headset και τα χειριστήρια PlayStation VR2 Sense. Επίσης θα επιτρέπει να γίνουν ρυθμίσεις στο PlayStation VR2 μέσω του υπολογιστή και να ενημερωθεί το λογισμικό για τα ακουστικά και τα controller. Τέλος θα επιτρέπει την προσαρμογή των ρυθμίσεων για το PlayStation VR2 από το SteamVR dashboard, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης του play area και της φωτεινότητας της οθόνης.

Η Sony δήλωσε πως «Η κατηγορία VR είναι σημαντική για εμάς» και πως «Θα υπάρχουν υπέροχες εμπειρίες», οπότε ίσως μελλοντικά προστεθούν μερικές λειτουργίες. 

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης