ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Και στο PS4 το νέο God of War | Αναβολή για το 2022

Το ίδιο ισχύει και για το GT7.

Το άκρως αναμενόμενο είχαμε στην περίπτωση του God of War: Ragnarok -ή όπως θα λέγεται το πολυπόθητο sequel- εφόσον ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον πως παίρνει αναβολή για το 2022. Σε μία παράξενη, εσωτερική συνέντευξη του Hermen Hulst, το μεγάλο κεφάλι των SIE Worldwide Studios αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα, όπως στο πόσο πολύ επηρέασε η πανδημία την ανάπτυξη των PlayStation games.

Και ενώ το Horizon Forbidden West φαίνεται να προλαβαίνει την φετινή προθεσμία, δεν ισχύει το ίδιο για το νέο God of War, όπως είδαμε και στην ανακοίνωση της ίδιας της SIE Santa Monica Studio:

Τα θετικά νέα για τους κατόχους PS4 είναι πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και για αυτούς, ακολουθώντας τα βήματα των Spider-Man: Miles Morales και Horizon Forbidden West για παράδειγμα. Το ίδιο θα ισχύσει και με το αναβληθέν Gran Turismo 7, που θα έρθει επίσης το 2022 για PS4 και PS5.

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88