ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Και σε PS5 το Baldur`s Gate III στις 31 Αυγούστου

Με voice-over του J.K.Simmons!

Η Larian Studios ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Baldur`s Gate III στο State of Play το βράδυ της Πέμπτης, όπου αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει τελικά και στο PlayStation 5 στις 31 Αυγούστου 2023, καθώς και σε PC και Mac. Επίσης επιβεβαιωθήκαν οι Deluxe και Collector`s εκδόσεις. Το gameplay τρέιλερ που παρουσιάστηκε στο State of Play της Sony αποκάλυψε ότι θα υπάρχει co-op δύο παικτών σε split-screen και θα επιτρέπεται και co-op 4 παικτών σε online mode. Το υλικό παρουσιάζει επίσης έναν από τους ανταγωνιστές, τον στρατηγό Ketheric Storm, έναν φαινομενικά ανίκητο νεκρομάντη που υποδύεται ο J.K. Simmons (πείτε πως είμαι intrigued).

{youtube}UgTFtD2sHdE{/youtube}

"Ο Ketheric είναι ένας άνθρωπος με πολύπλοκες φιλοδοξίες και κίνητρα, οπότε ψάχνοντας για το ποιος θα του δώσει τη φωνή, ξέραμε ότι έπρεπε να συνεργαστούμε με έναν ηθοποιό με μεγάλο όνομα που θα μπορούσε να δώσει μια λεπτή αποτύπωση του χαρακτήρα- έτσι αποφασίσαμε για τον J.K. Simmons", αναφέρει ο creative director Swen Vincle σε δελτίο τύπου. Στην ίδια ημερομηνία, το παιχνίδι θα βγει από early access σηματοδοτώντας την κανονική του πια κυκλοφορία.

Πηγή: Gamerant

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88