ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το νέο PS5 bundle με extra χειριστήριο ίσως λύσει το πρόβλημα του stock

Ευκαιρία για όσους το ψάχνουν ακόμη!

Ολοένα και περισσότερα πακέτα PS5 κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, συνήθως συνοδευόμενα από κάποιο μεγάλο PlayStation exclusive. Κάτι πολύ συνηθισμένο σαν hardware συνδυασμός ήταν η εκάστοτε κονσόλα της Sony μαζί με δύο χειριστήρια αντί ενός, ένα bundle που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα στα 2+ χρόνια κυκλοφορίας του PS5. Αυτό φαίνεται να αλλάζει, εφόσον εντοπίστηκαν τα πρώτα PS5 bundles με επιπλέον DualSense χειριστήριο (εντός της συσκευασίας) και ξεκίνησαν να πωλούνται άνευ προειδοποίησης σε stores όπως το EB Games.

Την ωφέλεια του δεύτερου controller θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και όσοι στοχεύουν στην Digital Edition του PS5, εφόσον και οι μαύρες κούτες που υπολείπονται του disc-drive έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά. Στη χώρα μας δεν έχουμε ακόμη επίσημη ενημέρωση για την ημερομηνία παραλαβής των εν λόγω bundles, αλλά φανταζόμαστε πως όπως συνέβη και με όλα τα προηγούμενα θα παραλάβει και η Ελλάδα, αργά ή γρήγορα.

Πριν λίγες μέρες, ο Jim Ryan βγήκε αδίστακτα να δηλώσει πως "το πρόβλημα του stock για το PS5 λύθηκε", εννοώντας πως η Sony έχει βρει λύση για τις ελλείψεις αποθέματος. Ίσως αυτό το νέο bundle -το οποίο περιμέναμε πολύ νωρίτερα- να είναι μία εκ των λύσεων που σκαρφίστηκαν στη Sony για να βγάλουν όλο και περισσότερες κονσόλες στην αγορά, λαμβάνοντας υπόψιν πως πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στη next-gen only αντιμετώπιση των κυκλοφοριών. Ειδικά όταν τεράστιες αποκλειστικότητες του PS5 βρίσκονται τόσο κοντά (Spider-Man 2, Final Fantasy XVI) σίγουρα η Sony θέλει να έχει την άνεση να πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια κόπιες από το καθένα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88