ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο PS5 χειριστήριο και καλύμματα αφιερωμένα στον LeBron James

Στολισμένα με κορώνες!

Την τιμητική του σε ακόμα μία PlayStation καμπάνια λαμβάνει ο αστέρας του NBA, ο "Βασιλιάς", LeBron James. Ο άνθρωπος που πρόσφατα σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ την ιστορία του αμερικανικού μπάσκετ έχει αναγνωριστεί ως συνεργάτης του PlayStation και ως μέλος του θεσμού PlayStation Playmakers, αν και ο ίδιος διακρίθηκε για τα επιτεύγματά του ως SF/PF. 

Κάπως έτσι είναι ο πρώτος από τα μέλη του εν λόγω προγράμματος που στολίζει με τη χάρη του ορισμένα PlayStation αξεσουάρ, εφόσον η Sony ανακοίνωσε ένα νέο χειριστήριο για το PS5 με σχέδια και επιγραφές που παραπέμπουν στον άσσο των Lakers, όπως και ανάλογου σχεδιασμού PS5 plates, για όσους επιθυμούν να στολίσουν και την κονσόλα τους.

Αυτό που ξεχωρίζει στο όμορφο γραφικό είναι η ατάκα "Τίποτα δεν δίνεται. Όλα αποκτώνται", μία φράση που χαρακτηρίζει την καριέρα του, τη ζωή του, εξού και το πόσες φορές την έχει ξεστομίσει. Για πολλούς, ο LeBron είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, οπότε είναι μεγάλο "get" για τη Sony και το PlayStation να τον έχει από κοντά και να διαφημίζει τα προϊόντα τους, όπως έχει ξανακάνει άλλωστε στο παρελθόν με το God of War Ragnarök.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα θα διατεθούν σε επιλεγμένες αγορές μέσω του PlayStation Direct, μία υπηρεσία που - δυστυχώς - δεν είναι λειτουργική για τη χώρα μας, οπότε μόνο οι κάτοικοι του εξωτερικού και των υποστηριζόμενων χωρών μπορούν να κάνουν απόπειρα απόκτησής τους με το που γίνουν διαθέσιμα, εφόσον δεν υπήρξε ακόμη επιβεβαίωση της ημερομηνίας διανομής τους.

Για τη συνεργασία των δύο πλευρών η Sony ανακοίνωσε:

"Από τα record-breaking επιτεύγματά του στο μπάσκετ έως την εξωπραγματική προσπάθειά του να ανεβάσει την κοινότητά του, ο LeBron αποτελεί έμπνευση για πολλούς από εμάς στο PlayStation. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε πιο ιδανικό συνεργάτη ώστε να είναι ο πρώτος συν-σχεδιαστής των περιορισμένης διαθεσιμότητας PlayStation προϊόντων. Ήταν υπέροχο να βλέπουμε το όραμα του LeBron για τον σχεδιασμό να έρχεται στη ζωή και να δείξει το πάθος του για gaming και αυτή την κοινότητα. Ελπίζουμε πως οι PlayStation fans θα αγαπήσουν αυτό το σχέδιο όσο απολαύσαμε και εμείς να το δημιουργούμε".

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88