ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ελάχιστα δεδομένα στο PS5 physical copy του Modern Warfare 2

Το τέλος των physical copies?

Η εμφανής στροφή της τελευταίας δεκαετίας προς τα ψηφιακά αντίτυπα παιχνιδιών γίνεται όλο και μεγαλύτερη, με την πρώτη digital-only κονσόλα να κυκλοφορεί πριν δύο χρόνια από το PlayStation και πολλές collector’s editions να έρχονται με άδεια steelbooks στα χέρια των παικτών. Ένα ακόμη βήμα προς το digital κάνει και το remake του Call of Duty: Modern Warfare 2, με τον δίσκο του PS5 να περιέχει μονάχα 70MB δεδομένων.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω screenshot, το physical copy του Modern Warfare 2 περιέχει ελάχιστα δεδομένα, σίγουρα όχι αρκετά για να στεγάζουν το campaign του παιχνιδιού, αλλά μονάχα το license για να μπορεί να λειτουργήσει το παιχνίδι. Παίκτες που το έχουν ήδη στη κατοχή τους αναφέρουν ένα day-one patch των 40 GB, απαραίτητο όπως φαίνεται για να τρέξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία ακόμη για την έκδοση του Xbox, όμως δεν θα με ξαφνιάσει αν συναντήσουμε και εκεί μία παρόμοια κατάσταση.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Πηγή: mp1st.com

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88