ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PS5 Pro: Διέρρευσε το design και η περίοδος ανακοίνωσης της κονσόλας

Δεν θα περιμένουμε πολύ για να το δούμε!

Περιμέναμε ένα ρεπορτάζ όπως αυτό του Dealabs και του πάντα εύστοχου billbil-kun για να έχουμε μία πιο καθαρή εικόνα γύρω από το πότε σκοπεύει η Sony να αποκαλύψει το PS5 Pro. Αυτή μας η απορία λύθηκε σήμερα, μέσα από ένα δημοσίευμα των παραπάνω που όχι μόνο μας λέει πόσο σύντομα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια από τη μεριά του PlayStation, αλλά μας προσφέρει και μία πρώτη ματιά στο design του αναβαθμισμένου αυτού PS5.

Το σκίτσο στην κεντρική μας εικόνα αντικατοπτρίζει την εμφάνιση που θα έχει το PS5 Pro, αφού για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων ο billbil-kun προτίμησε να μην μας δείξει την κανονική εικόνα που έχει στα χέρια του. Το εν λόγω σχέδιο του PS5 Pro μοιάζει αρκετά με αυτό του "PS5 Slim", με τη διαφορά ότι έχει 3 οριζόντιες λωρίδες να τέμνουν τα face plates, όπως και ένα πιο ογκώδες ενδιάμεσο τμήμα στην πρόσοψή του. Μπροστά συναντάμε επίσης το power button και τις δύο θύρες USB-C, ωστόσο δεν βλέπουμε πουθενά υποδοχή disc drive, κάτι για το οποίο ο billbil-kun εξακολουθεί να μην δηλώνει βέβαιος, αφού το μόνο κομμάτι που έφτασε στα χέρια του ήταν digital only. Σημειώνει, λοιπόν, πως υπάρχει περίπτωση το PS5 Pro να έρχεται χωρίς disc drive, πιθανότατα για να μειωθεί το κόστος της κονσόλας, αλλιώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ξανά δυαδικότητα σε αυτό το θέμα, και να υπάρχουν δύο εκδόσεις.

Όσο για το "πότε" που ταλαιπωρεί τόσο καιρό κάθε ενδιαφερόμενο, το ρεπορτάζ αναφέρει με βεβαιότητα ότι το PS5 Pro θα γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από ανακοίνωση της Sony στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι -εκτός απροόπτου και αλλαγών πάντα- θα το δούμε μαξ μέσα στο επόμενο 15ήμερο.

Υ.Γ.: Για όσους συνεχίζουν να έχουν αμφιβολίες, στα 8 χρόνια τώρα που αρθρογραφώ, ο billbil-kun δεν έχει πέσει ΠΟΤΕ έξω!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.