ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το πρώτο customized PS5 χειριστήριο από την Razer

Έρχεται με offset μοχλούς.

H Razer κάνει τη πρώτη προσπάθειά της να διεισδύσει στον χώρο των PS5 χειριστηρίων μέσω ενός επίσημου licensed προϊόντος, το Razer Wolverine V2 Pro, διάδοχος του αποκλειστικού Xbox Wolverine V2 Chroma.

Αυτό το premium χειριστήριο επεκτείνεται για να φιλοξενήσει ένα touchpad πλήρους μεγέθους PlayStation 5, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη κάποια από την ταυτότητα των προηγούμενων Wolverine χειριστηρίων. Εξακολουθείτε να έχετε τη μετατόπιση του D-pad και των αναλογικών sticks, που ταιριάζουν με εκείνα της Microsoft, και τις ευρύτερες λαβές βάσης, ενώ μερικά νέα χαρακτηριστικά δεν θα τα δείτε σε ένα τυπικό DualSense.

Αυτό που δεν θα δείτε στο Wolverine V2 Pro, είναι η απαίτηση να τρέξει το χειριστήριο με ένα καλώδιο USB στην κονσόλα σας. Το Wolverine V2 Pro είναι το πρώτο controller της Razer που διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα 2.4Ghz HyperSpeed, με συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth. Η Razer βέβαια αναφέρει ότι είναι αποκλειστικά για να συνδεθείτε στην εφαρμογή Razer Controller, ώστε να προσαρμόσετε τον φωτισμό Chroma, να τροποποιήσετε τον μοχλό ευαισθησίας και να αντιστοιχίσετε εκ νέου τα έξι πρόσθετα κουμπιά M1-M6 που κοσμούν τα επάνω και πίσω paddles. Ωστόσο, ένα USB dongle θα εξακολουθεί να είναι απαραίτητο για να κάνει την 2.4Ghz σύνδεση με την ίδια την κονσόλα.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του χειριστηρίου είναι τα εξής:

- Ασύρματη σύνδεση Razer HyperSpeed για απόδοση με μικρό χρόνο απόκρισης και επιδόσεις παιχνιδιών.
- Κουμπιά δράσης Razer Mecha-Tactile για εξαιρετικά γρήγορη ενεργοποίηση με απτική ανάδραση.
- 8-Way Microswitch D-Pad για ακριβή έλεγχο κατά την διάρκεια των παιχνιδιών
- Razer™HyperTrigger για εκτέλεση quickfire σε παιχνίδια FPS.
- 6 κουμπιά με δυνατότητα remap για customised διατάξεις και έλεγχο.
- Με Razer Chroma RGB για μεγαλύτερη εξατομίκευση.

Το Razer Wolverine V2 Pro είναι διαθέσιμο στο Razer.com με τιμή εκκίνησης τα 299.99 ευρώ. 

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88