ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σχεδόν σίγουρη η κυκλοφορία του Returnal σε PC

Σύμφωνα με νέα καταχώρηση.

Τον περασμένο Μάιο σας είχαμε μεταφέρει πως παρατηρήθηκε μία καταχώρηση στη βάση δεδομένων του Steam που μας παραπέμπει σε πιθανό port του Returnal σε PC. Μπορεί τότε o όρος "Returnal" να απουσίαζε από τα πεδία αυτής της καταχώρησης, όμως στοιχεία του τύπου "Helios", "Atropos", "Tower of Sisyphus", "Co-Op", "Roguelike" και πολλά ακόμη, παραπέμπουν ξεκάθαρα στον τίτλο της Housemarque.

Τώρα, μία ενημέρωση που έγινε στην καταχώρηση της βάσης δεδομένων εχθές φαίνεται να έχει διαλύσει κάθε αμφιβολία ότι το εν λόγω listing σχετίζεται με το Returnal. Όπως φαίνεται στη λίστα αλλαγών της καταχώρησης δείχνει το `Returnal` να προστίθεται στα save files του τίτλου, προτού δεχθεί επεξεργασία κάποιες ώρες αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το port του Returnal έκανε την εμφάνιση τον περασμένο χρόνο και στην τεράστια «διαρροή» της Nvidia, μαζί με αλλά παιχνίδια που δεν είχαν ανακοινωθεί τότε αλλά πλέον έχουν λανσαριστεί όπως τα God of War,  Grand Theft Auto Trilogy και πολλά αλλά.

Πηγή: VGC

Βασίλης Τουρλίδας's Avatar

Βασίλης Τουρλίδας

Ερωτευμένος με τα video games από όταν πρωτοέπιασα στα χέρια μου ένα Game Boy Advance SP, παρέα με ένα copy του Pokémon Leaf Green.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88