ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εμφανίστηκε προϊόν "PS5 Slim" σε μεγάλη αλυσίδα του εξωτερικού

Placeholder ή αψυχολόγητη γκάφα;

Μία παράξενη καταχώρηση παρατηρήθηκε στο αυστραλιανό κατάστημα thegoodguys.com, εφόσον κάνει αναφορά σε μία λεπτότερη έκδοση του PlayStation 5. Το κενό αυτό listing προϊόντος αναγράφει:

"Στο νέο του look, το πιο αδύνατο PlayStation 5 προσφέρει απίθανα ζωηρά, έντονα χρώματα, με αποπνικτικά HDR γραφικά και immersion, είτε παίζετε είτε streamάρετε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές".

Πάρα πολύ παράξενο, τόσο ως γεγονός όσο και ως περιγραφή. Πολλοί χρήστες έχουν προσπαθήσει να κάνουν debunk την ακεραιότητα αυτού, εφόσον ισχυρίζονται πως είναι ένα link που υπάρχει εδώ και καιρό στο εν λόγω ψηφιακό κατάστημα και απλά αντικατέστησε το αντίστοιχο listing του PS4 Pro. Το περίεργο είναι πως υπάρχει ακόμα στην ιστοσελίδα τους ανεβασμένο (χρειάζεστε αυστραλιανό VPN για να μπείτε), παρά το ντόρο που έχει προκληθεί από τον εντοπισμό του. 

Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν κάποιος μεγάλος retailer να έχει προδώσει κυκλοφορίες τεχνολογίας, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει να μην υπάρχει φωτιά κάτω από τον καπνό και να αποτελεί πιθανότατα κάποιο λάθος των εργαζομένων. Από τη μεριά της Sony δεν έχει ειπωθεί τίποτα ακόμη για μικρότερο PS5 ή PS5 Pro (στο PS4 είχαν βγει μαζί) και η αλήθεια είναι πως τώρα αποκαταστάθηκε το stock για να μιλάμε για νέες εκδόσεις κονσολών. Θεωρούμε, λοιπόν, πως η παραπάνω καταχώρηση δεν φέρει εγκυρότητα, όχι όμως πως δεν μπορεί κάποια στιγμή να δούμε ένα PS5 Slim, εφόσον συμβαίνει σε κάθε γενιά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88