ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η PS5 και Xbox Series X|S έκδοση του The Witcher III απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Μόλις έναν μήνα μακριά!

Ένα port που έχει λάβει πιο πολλές και μεγάλες αναβολές και από το Cyberpunk, έχει πια επίσημη ημερομηνία διανομής, όπως μας αποκάλυψαν οι δημιουργοί αμφότερων στη CD Projekt Red. Το next-gen λανσάρισμα του The Witcher III: Wild Hunt θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου του 2022, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους PS5 και Xbox Series X|S που δεν είχαν στην κατοχή τους το παιχνίδι ή επιθυμούσαν να το παίξουν πιο αναβαθμισμένο να το παίξουν πια στα πρότυπα που ορίζουν οι κονσόλες τους.

Το upgrade θα μοιραστεί δωρεάν σε όλους εμάς που έχουμε ήδη το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας, είτε σε φυσική είτε σε ψηφιακή μορφή, ενώ θα μπορέσουμε να δούμε ορισμένα πλάνα αυτής της μεταφοράς στο livestream που θα πραγματοποιήσει το πολωνικό στούντιο την ερχόμενη εβδομάδα. Πιθανότατα θα αναλύσουν τότε τις όποιες προσθήκες/αλλαγές αναμένεται να συναντήσουμε στο next-gen αυτό update. Με την κυκλοφορία του, η CD Projekt Red θα έχει καλύψει ακόμα ένα μεγάλο κενό που είχε δημιουργήσει στο πρόγραμμα που είχε υποσχεθεί, δείχνοντας πως σιγά-σιγά ξαναβρίσκει τον παλιό, καλό της εαυτό.

Ας μην ξεχνάμε πως έχει αρκετά The Witcher παιχνίδια στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουριου entry και ενός remake του παιχνιδιού που τα ξεκίνησε όλα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88