ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ψηφιακά δώρα από τη Sony για την ημέρα του The Last of Us

Την ώρα που το remake μπαίνει στο PS Plus!

Πριν από κάμποσα χρονάκια, εμείς οι gamers βιώσαμε εν αγνοία μας ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα αριστουργήματα του gaming. To impact που άφησε πίσω του το The Last of Us στη βιομηχανία ήταν και είναι τεράστιο, ενώ για να τιμηθεί το πόνημα της Naughty Dog δημιουργήθηκε η λεγόμενη The Last of Us Day, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Σεπτεμβρίου.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, λοιπόν, η Sony βρίσκει κάποιο τρόπο να μας θυμίσει τη συγκλονιστική ιστορία του Joel και της Ellie. Η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί, με τη Sony να δίνει ορισμένα δωράκια. Από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 26 Νοεμβρίου όλα τα μέλη του PlayStation Stars που παίζουν το The Last of Us Part I θα κερδίσουν ένα τρομακτικό ψηφιακό collectible ενός Clicker.

Επίσης, από σήμερα κυκλοφορούν ορισμένα νέα avatars, με τον Joel, την Ellie και ένα clicker να φιγουράρουν σε αυτά. Αν επιθυμείτε να τα αποκτήσετε και να τα βάλετε στο προφίλ σας τότε θα πρέπει να τα κάνετε redeem μέσω του PS Plus Hub στο PS4 ή στο PS5 σας, μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Τέλος, ορισμένα προϊόντα The Last of Us έχουν 10% έκπτωση έως και τις 26 Οκτωβρίου, με τη χρήση του κωδικού TLOUPLUS10. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το merchandise του παιχνιδιού.

Να υπενθυμίσουμε κάτι που ανακοινώθηκε στο πρόσφατο State of Play: Από σήμερα, το The Last of Us Part I προστέθηκε στον κατάλογο του PS Plus Extra και Premium, για όσους δεν έχουν δει το αριστούργημα της Naughty Dog με τα βέλτιστα γραφικά. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.