ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PvP και Pal Arena modes αναμένεται να αποκτήσει στο μέλλον το Palworld

Προτεραιότητα όμως στην επίλυση των τεχνικών θεμάτων.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς μέχρι στιγμής ακούει στο όνομα Palworld, καθώς το παιχνίδι της Pocket Pair έχει ξεπεράσει τους 7 εκατομμύρια παίκτες, αλλά και κάθε προσδοκία που υπήρχε. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα υπό τη μορφή early access, με τους developers να παρουσιάζουν το road map που έχουν για το πρόσφατο πόνημα τους.

Προτεραιότητα του studio είναι να διορθώσει το συντομότερο δυνατό μεγάλο μέρος των bugs και glitches, ενώ στη συνέχεια στοχεύει στον εμπλουτισμό του περιεχομένου. Αναμένεται να εισαχθούν PvP μεταξύ παικτών, Raid Bosses που θα αφορούν το end-game content, αλλά και το Pal Arena που θα είναι επί της ουσίας PvP για τα Pals. Επιπλέον, μελλοντικά στο παιχνίδι θα μπορούμε να ταξιδέψουμε σε νέα νησιά, να παλέψουμε με νέα bosses ενώ θα μπορούμε να βρούμε και νέα Pals. 

Από τεχνικής άποψης θα εισαχθεί η λειτουργία cross-play μεταξύ Steam και Xbox, θα βελτιωθούν ορισμένα features της έκδοσης του Xbox, ενώ οι servers θα μπορούν να μεταφέρονται. Όλα αυτά ανακοινώθηκαν μέσω μίας δημοσίευσης στο X από την εταιρεία ανάπτυξης, χωρίς να υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε κάτι από όλα αυτά θα γίνει διαθέσιμο. Στο ίδιο post η Pocket Pair ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την τεράστια αποδοχή που έχει δώσει στο παιχνίδι της.

Αξιοσημείωτα πάντως μπορούν να χαρακτηριστούν να όσα βλέπουμε να συμβαίνουν, αφού ακόμα και ο πιο αισιόδοξος δεν θα μπορούσε να προβλέψει ούτε στο ελάχιστο την επιτυχία που σημειώνει το Palworld. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.