ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αναβολή για το Rainbow Six Extraction

Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft μέσα από το επίσημο site της, το Rainbow Six Exctraction θα κυκλοφορήσει τελικά τον Ιανουάριο του 2022, αντί τις 16 Σεπτεμβρίου που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος.

Αναλυτικά η Ubisoft δήλωσε: «Η φιλοδοξία μας με το Rainbow Six Extraction είναι να παραδώσουμε μία ολοκληρωμένη ΑΑΑ εμπειρία, που αλλάζει τον τρόπο που παίζεται και που σκέφτεστε τα συνεργατικά παιχνίδια. Με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το Missing in Action ή το Sprawl κάθε αποστολή έχει οριστεί να είναι μία προκλητική εμπειρία, στην οποία οδηγείτε του elite operators του Rainbow Six σε μία μάχη ενάντια σε μία εξελισσόμενη θανατηφόρα εξωγήινη απειλή. Παίρνουμε επιπλέον χρόνο για να ζωντανέψουμε το όραμα μας με τον τρόπο που του αρμόζει, τον Ιανουάριο του 2022. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα διασφαλίσει πως το Rainbow Six Extraction θα είναι μία συναρπαστική, συνεργατική και συγκλονιστική εμπειρία που θέλαμε να δημιουργήσουμε και αυτό που φιλοδοξείτε να παίξετε. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας πολύ σύντομα.»

Πηγή: Ubisoft

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88