ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Rainbow Six Extraction η τελική ονομασία του νέου παιχνιδιού

Σε λίγες μέρες θα μάθουμε περισσότερα.

Υπήρχαν φήμες που υποστήριζαν πως το νέο παιχνίδι της Ubisoft σχεδίαζε να αλλάξει το όνομα του. Η αρχική ονομασία που είχε δοθεί ήταν Rainbow Six Quarantine, όμως τα πρόσφατα γεγονότα με την πανδημία του COVID-19 άλλαξαν τα σχέδια της εταιρείας και πλέον έχουμε την τελική ονομασία όπου είναι Rainbow Six Extraction.

Η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματος, ενώ επίσης μερικοί εκ των δημιουργών πήραν τον λόγο, εξηγώντας τι έχουμε να περιμένουμε από το νέο τους παιχνίδι, που τοποθετείτε στο σύμπαν του Tom Clancy.

{youtube}D_xqNVp9-sY{/youtube}

Το Rainbow Six Extraction είναι μία co-op εμπειρία όπου καλείστε να επιβιώσετε ενάντια μιας εξωγήινης απειλής. Βλέπουμε πως το ύφος είναι αρκετά σκοτεινό κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι της Ubisoft θα μάθουμε στις 12 Ιονίου μέσω του Ubisoft Forward στην E3.

Πηγή: Game Informer

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88