ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτες ενδείξεις για κυκλοφορία του Ratchet & Clank: Rift Apart στα PC

Κι άλλη δουλειά για τη Nixxes;

Από την απόκτηση της Nixxes Software και ύστερα από τη Sony μας έγινε δεδομένο πως η βασική της αποστολή θα είναι να φέρνει τα PlayStation games στους υπολογιστές, κάτι στο οποίο είχε ήδη αποδείξει και συνεχίζει να αποδεικνύει την εμπειρία της. Από το Horizon Zero Dawn μέχρι τα δύο Marvel`s Spider-Man games, όλα κύλησαν ομαλά, με τους PC gamers να έχουν απολαύσει χάρις στο δανέζικο team μερικά εξαιρετικά ports για την πλατφόρμα της προτίμησης τους. Ενώνοντας ορισμένες τελείες και βάσει ορισμένων παρατηρήσεων από κάποιους χρήστες του Reddit, φαίνεται πως σειρά παίρνει το Ratchet & Clank: Rift Apart, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημάνει ακόμα μία απόπειρα συνεργασίας ανάμεσα στη Nixxes και την Insomniac.

Πέραν του ότι το περιμένουμε έτσι και αλλιώς να γίνει, τα παραπάνω συμπεράσματα προέκυψαν μέσα από μία αγγελία εργασίας της Nixxes, η οποία αναγράφει πως αναζητείται UI/UX engineer με "εμπειρία στη χρήση Coherent λογισμικού". Αυτό μας παραπέμπει απευθείας στη χρήση του περιβάλλοντος Coherent Labs που, όλως τυχαίως, έχει στην ιστοσελίδα του τα projects με τα οποία έχει αξιοποιηθεί και ανάμεσα τους υπάρχει και το Ratchet & Clank: Rift Apart. Κάπως έτσι, ίσως να προδόθηκε το γεγονός πως αυτό το software χρησιμοποιείται για τη μεταφορά του παιχνιδιού στους υπολογιστές, για αυτό και ψάχνουν άτομα με εμπειρία στη χρήση του.

Αν υπάρχει κάτι που έχει πιθανότατα καθυστερήσει την έλευση του Ratchet & Clank: Rift Apart στα PC είναι το γεγονός πως σίγουρα θα χρειαστεί υπερβολικά προσεγμένο optimization, όπως και το γεγονός πως θα απαιτεί από τους παίκτες να έχουν τούμπανα PC με τάχιστους SSD`s. Η Sony έχει δείξει πως δεν της αρέσει να φέρνει με προχειρότητα τις αποκλειστικότητές της και σε άλλες πλατφόρμες, πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα θα χρειαστεί χρόνος και πολλή δουλειά από τη Nixxes - αν ισχύον οι φήμες - για να δούμε για πρώτη φορά το θρυλικό 3D platformer δίδυμο στα PC.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88