ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Rayman Raving Rabbids: Αποκτήστε το δωρεάν μέσω Ubisoft Store

Ιδανικό για παρέες!

Το ψηφιακό κατάστημα της Ubi μοιράζει άνευ κόστους ένα ιστορικό game για τη βιβλιοθήκη της, εφόσον το Rayman Raving Rabbids ήταν το πρώτο κουνελο-experience που ξεκίνησε το - ανεξάρτητο πια - Rabbids franchise, που μεγάλωσε τόσο ώστε να συνεργάζεται πια με ήρωες όπως ο Mario. Για λίγα ακόμη 24ωρα, μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας το εν λόγω game, το οποίο περιέχει μία μίξη από mini games και δοκιμασιούλες για να απολαύσετε μόνοι σας ή με παρέα. Το Rayman Raving Rabbids ανήκει στη Wii εποχή, εφόσον αυτή είναι η πλατφόρμα στην οποία διακρίθηκε/ακούστηκε περισσότερο, αλλά μέχρι σήμερα παραμένει αρκετά διασκεδαστικό χάρις στο γελοίο ύφος του και στα μικρού μεγέθους εσωτερικά παιχνιδάκια που φιλοξενεί στα μενού του. 

{youtube}unXUvJx947I{/youtube}

Μπορεί η σειρά να έχει εξελιχθεί αρκετά έκτοτε, με πιο πρόσφατη αντιστοιχία στην όψη του Rabbids: Party of Legends, ωστόσο το Rayman Raving Rabbids διαθέτει τον τιμιότατο αριθμό των 70+ challenges, επιτρέποντας την απόλαυσή τους σε multiplayer μέχρι και τεσσάρων παικτών σε τοπικό περιβάλλον. Είναι μάλιστα αρκετά "ελαφρύ" επομένως θα μπορεί να παιχτεί ακόμα και στο πιο αδύναμο PC του σήμερα.

Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν μέσω του Ubisoft Store μέχρι το απόγευμα της 23 Ιανουαρίου.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Rayman Raving Rabbids.

Όπως είπαμε, το franchise έχει εξελιχθεί αρκετά από την πρώτη κυκλοφορία, οπότε μπορείτε να συμβαδίσετε με τα τωρινά δρώμενά του διαβάζοντας το review μας για το Rabbids: Party of Legends, αλλά και αυτό του Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88