ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Reanimal: Εξίσου creepy το νέο παιχνίδι από την Tarsier Studios

Με ξεκάθαρα Little Nightmares Vibes…

Εκεί που βλέπουμε το όνομα της Tarsier Studios σε συνδυασμό με τις πρώτες εικόνες του τρέιλερ σκεφτόμαστε ότι έχουμε στις οθόνες μας το τρέιλερ για το Little Nightmers III, άλλα όχι! Το όνομά του είναι Reanimal και όσο γνώριμο δείχνει είναι ταυτόχρονα και τόσο διαφορετικό. Το Renaimal προορίζεται να είναι μία πιο φρικιαστική εμπειρία από το Little Nightmares και θα λέγαμε ελαφρώς πιο ρεαλιστική. Παίζετε ως δύο ορφανά αδέρφια που αναζητούν τους χαμένους φίλους τους σε ένα τρομακτικό νησί και πολύ καλά καταλάβατε πως θα περιλαμβάνει co-op.

Όπως και στο Little Nightmares, οι χαρακτήρες των παικτών αισθάνονται πολύ μικροί και ευάλωτοι σε έναν μεγάλο και επικίνδυνο κόσμο που έχουν να αντιμετωπίσουν. Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, η ατμόσφαιρα δείχνει να είναι πιο βάρια και πιο τεταμένη. Επίσης, η Tarsier Studios θέλει να δώσει έμφαση στην κοινή εμπειρία που προσφέρει η συνεργασία των παικτών και αυτό είναι ένα από τα selling points του παιχνιδιού και θα θέλαμε πολύ να το δοκιμάσουμε.

Οι δημιουργοί του δηλώνουν ευθέως εμπνευσμένοι από τίτλους όπως οι The Legend of Zelda: The Wind Waker και Silent Hill, και στοχεύουν στο να τραυματίσουν τους παίκτες με τον ίδιο τρόπο που μία σκληρή ή φρικιαστική horror εικόνα αφήνει εφιάλτες σε μικρά παιδιά. Βία, σκοτάδι, τρόμος, και κάθε λογής αρνητικό συναίσθημα βρίσκεται στο επίκεντρο του Reanimal.

Το Reanimal θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox Series X|S και PlayStation 5 χωρίς να υπάρχει πιο συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.