ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Ολικό reboot έχει υποστεί το Everwild

Οι λόγοι που δεν είδαμε το πόνημα της Rare στην Ε3.

Μπορεί η παρουσίαση της Microsoft στην φετινή E3 να μαγνήτισε τα βλέμματα με τα συνεχή trailer διαφόρων παιχνιδιών, όμως η απουσία μερικών από των ήδη ανακοινωμένων γέννησε ερωτηματικά, σχετικά με το στάδιο της ανάπτυξης τους, με την πιο έντονη απουσία να ήταν αυτή του Everwild. Ο παραμυθένιος κόσμος που δημιουργεί η Rare μπορεί να έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως από ότι φαίνεται θα αργήσουμε πολύ μέχρι να καταφέρουμε να βυθιστούμε μέσα σε αυτόν.

Ένας από τους λόγους είναι πως περίπου πριν από ένα χρόνο πραγματοποιήθηκε αλλαγή του creative director, με τον Gregg Mayles να είναι πλέον στο τιμόνι της ανάπτυξης. Πέραν όμως αυτού, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν την εξέλιξη του Everwild αναφέρουν πως έχει υποστεί ολικό ανασχεδιασμό, με την Rare να στοχεύει στο να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, κάτι που σημαίνει πως μάλλον απέχουμε αρκετά από την κυκλοφορία του.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88